Ελληνοπόντιοι: Έντονη δυσαρέσκεια για μεροληψία υπέρ υποψηφίου

Ελληνοπόντιοι: Έντονη δυσαρέσκεια για μεροληψία υπέρ υποψηφίου

Ανοικτή επιστολή,

Εμείς ως οργανωμένος συνδυασμός ανεξάρτητων “Κίνημα Ελλήνων Ομογενών” της επαρχίας Πάφου, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι την εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ποντίων, που θα πραγματοποιηθεί στις 23/05/2024 στο Στ’ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πάφου, θα χαιρετίσει η κ. Νίνα Καρακλίδου, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Πάφου.


Το γεγονός αυτό, μεταφέρει μηνύματα μεροληψίας υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Καρακλίδου, γεγονός απαράδεκτο ενόψει δημοτικών εκλογών και δυστυχώς αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Ως οργανωμένος συνδυασμός ανεξάρτητων “Κίνημα Ελλήνων Ομογενών” της επαρχίας Πάφου, έχουμε ένσταση και επιθυμούμε όπως χαιρετισμό στην εκδήλωση απευθύνει οποιοδήποτε άλλο αρμόδιο πρόσωπο.

Επιπλέον θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πάφου για την διοργάνωση της εκδήλωσης και να τονίσουμε ότι το θέμα αυτό δεν έχει να κάνει με προσωπικές επιλογές, αλλά η ελληνοποντιακή κοινότητα είναι περήφανη για όλα τα μέλη της και ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς όλα τα μέλη της ομογένειας, οφείλουμε να προωθούμε αρχές όπως αμεροληψία και ισότητα προς όλα τα μέλη.