Κοπή Βασιλόπιτας της ΑΛΛΑΓΗΣ Καθηγητών Πάφου

Κοπή Βασιλόπιτας της ΑΛΛΑΓΗΣ Καθηγητών Πάφου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος στο εστιατόριο GEORGIA στην Κ. Πάφο η καθιερωμένη συνεστίαση και κοπή βασιλόπιτας από την κίνηση καθηγητών Αλλαγή Πάφου την Κυριακή 14-1-2018. Την συνεστίαση τίμησε με την παρουσία του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο βουλευτής ΔΗΣΥ Πάφου κ. Κωστάκης Κωνσταντίνου. Στην εκδήλωση επίσης παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της Αλλαγής και πρώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρης Ταλιαδώρος.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ευχήθηκε στους καθηγητές καλό και καρποφόρο για την παιδεία μας νέο έτος. Ο κ. Κωστάκης Κωσταντίνου, αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο των εκπαιδευτικών, συνέστησε σε όλους υπομονή και επιμονή στον στίβο της εκπαίδευσης. Κάλεσε όλους να συστρατευτούν με τις δυνάμεις της Αλλαγής για να προχωρήσει η Παιδεία μας μπροστά και να μην έχουμε πισωγυρίσματα σε άλλες εποχές παρακμής και στασιμότητας.

Ο κ. Δημήτρης Ταλιαδώρος έντονα συγκινημένος αναφέρθηκε στους σκληρούς αγώνες που έδωσε και κέρδισε η κίνηση καθηγητών ΑΛΛΑΓΗ. Σε δύσκολους και σκοτεινούς καιρούς, η παράταξη μας με λάβαρο την πίστη στην ελευθερία και την αξιοκρατία, δέχθηκε απηνή πόλεμο και διώξεις από τις εκάστοτε κυβερνήσεις ανέφερε. Στελέχη μας σημείωσε, όπως ο Νίκος Έλληνας σε παλαιότερες εποχές ,αγωνίστηκαν σκληρά για να ορθοποδήσει η παιδεία στον τόπο μας. Χαιρέτησε τις αλλαγές που έγιναν στην εκπαίδευση την τελευταία πενταετία με το ΝΣΔ, τα νέα ωρολόγια προγράμματα και τους νέους κανονισμούς λειτουργίας των σχολείων. Οι προσπάθειες για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της παρεχόμενης δημόσιας παιδείας θα συνεχιστούν και την νέα πενταετία τόνισε.