Μιχαηλίδης: Θα μπορούσε να γίνει ανάθεση του “Στέλιος Κυριακίδης” μέσω διαγωνισμού

Μιχαηλίδης: Θα μπορούσε να γίνει ανάθεση του “Στέλιος Κυριακίδης” μέσω διαγωνισμού

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Αθλητικό Ένθετο Super Sport της εφημερίδας Αλήθεια. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους που η Νομική Υπηρεσία άναψε… κόκκινο σε Ομόνοια και Πάφος FC, για αξιοποιήση των γηρασμένων σταδίων Μακαρείου και «Στέλιος Κυριακίδης» που ανήκουν στο Κράτος.

-Το γηπεδικό είναι άλλο θέμα που ταλαιπώρησε τον κόσμο. Γιατί γήπεδα όπως το Μακάρειο και το «Στέλιος Κυριακίδης» δεν μπορούν να δοθούν σε ανθρώπους που επενδύουν στον αθλητισμό;


«Να πιάσουμε το “Στέλιος Κυριακίδης”. Ζητήσαμε νομική γνωμάτευση και μας είπαν ότι δεν δικαιούμαστε να δώσουμε δημόσια περιουσία με τον τρόπο που το θέλει η Πάφος. Θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια ανάθεση μέσω διαγωνισμού. Υπάρχει αυτή η αντίληψη. Αν βγεις δημοπρασία, να μην είναι ανάθεση απευθείας. Μπορεί να μελετηθεί από την Πολιτεία εάν και εφόσον. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι η Πάφος δεν ζήτησε το γήπεδο και είπε ό,τι χρειαστεί θα το κάνουμε. Ζήτησε μια σειρά χαλαρώσεων από την Πολιτεία και είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί. Ζήτησαν χαλαρώσεις και δεν μπήκαμε σ’ αυτή τη διαδικασία να πούμε τι ζητά η Πάφος.»

Πηγή: Omonoianews.com