Νέος Επαρχιακός Γραμματέας Οικολόγων στην Πάφο ο Α. Ευλαβής

Νέος Επαρχιακός Γραμματέας Οικολόγων στην Πάφο ο Α. Ευλαβής

Επαρχιακός γραμματέας των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών στην Πάφο εξελέγη ο Ανδρέας Ευλαβής


και αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας ο Θεοφάνης Μιλόσεβιτς.

Χθες πραγματοποιήθηκε η εκλογική συνέλευση των Οικολόγων της Πάφου για την εκλογή της νέας Επαρχιακής Επιτροπής και την εκλογή των Οικολόγων της Πάφου στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.

Στην εκλογική  συνέλευση παρέστη και ο πρόεδρος των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Γιώργος Περδίκης.

Οργανωτικός  εξελέγη η Δήμητρα Μάγιε, μέλη οι Αντρέας Μασούρας και Πέτρος Θεοδοσίου και αναπληρώτριες μέλη οι Ριάνα Γουόκερ και Σταυρούλα Σταυρινού.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο νέος Επαρχιακός Γραμματέας των Οικολόγων Πειρβαλλοντιστών στην Πάφο Ανδρέας Ευλαβής ανέφερε πως μετά την πρώτη συνεδρία που ακολούθησε της εκλογής της νέας Επαρχιακής Επιτροπής   αποφασίστηκε όπως μέχρι τέλος του χρόνου  προγραμματιστεί η διοργάνωση δύο με τριών στοχευμένων εκδηλώσεων που αφορούν περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης και Επαρχίας Πάφου.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, θα δημιουργηθεί νέο πλάνο για το πρώτη εξάμηνο του 2015 στο πλαίσιο του οποίου θα διοργανώνονται εκδρομές, θα γίνονται παρεμβάσεις στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και εμπλοκή στο Pafos 2017.

Σύμφωνα με τον κ. Ευλαβή, η νέα Επαρχιακή Επιτροπή θα ασχοληθεί επισταμένα και με τα σκάνδαλα και τη δυσφήμιση της Επαρχίας από λάθη και παραλείψεις των αρχόντων της πόλης. 

Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών εξελέγησαν οι Λίντα Λεμπλάν, Αντρέας Μασούρας, Δήμητρα Μαγιέ, Πέτρος Θεοδοσίου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Νίκος Μασούρας, Μαρία Βουρδαμή, Δημήτρης Τσομπάνης, και Δοξούλα Παναγιώτου.

Αναπληρώτρια μέλη  εξελέγησαν ο Χρίστος Χαραλάμπους η Ανδρούλα Χαραλάμπους και ο Adam Bloom.

Να αναφερθεί τέλος πως ο κ. Ευλαβής και ο αναπληρωτής Επαρχιακός γραμματέας  Θεοφάνης Μιλόσεβιτς εξελέγησαν στο πλαίσιο του συνεδρίου της Κεντρικής Επιτροπής των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών που έγινε στη Λευκωσία στις 12 Οκτωβρίου. Οι υπόλοιποι εξελέγησαν στο πλαίσιο της χθεσινής εκλογικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο.