Παφίτικο πάρτυ με… καλεσμένη την γηπεδούχο! (VIDEO)

Παφίτικο πάρτυ με… καλεσμένη την γηπεδούχο! (VIDEO)

Ήταν θέμα ποιότητας και φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του 90λέπτου. Η Πάφος με μια επιβλητική εμφάνιση επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 0-5 και πήρε τη πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές του Καρσέδο ξύπνησαν μετά και το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και με τέρματα σε καίρια χρονικά σημεία σκότωσαν ουσιαστικά την ομάδα της Σαλαμίνας στο τέλος του πρώτου αλλά και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.


Σκόρερ για την ομάδα της Πάφου οι Κοντρέρας, Γκολντάρ, Ζάιρο, Βαλακάρι και Τζάτζα.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι στο Αμμόχωστος. Η Σαλαμίνα έβαλε ασφυκτική πίεση από την αρχή στην ομάδα της Πάφου, αφού οι Γιάνγκα και Ντουρμισάι ξεκινούσαν την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας από τον χώρο άμυνας της Πάφου. Αυτή η πίεση επέφερε καρπούς, βγάζοντας τη πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 7’, ο Νάρσινγκ έκανε το γέμισμα στη περιοχή με τον Γιάνγκα να ίπταται και τον Ίβουσιτς να απομακρύνει την μπάλα ενστικτωδώς. Ο Οφόρι πήρε το ριμπάουντ, με το σουτ να περνάει εκατοστά πάνω από το δοκάρι. Η Πάφος, απάντησε άμεσα και μάλιστα με τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Μπρούνο έκανε το γέμισμα, ο Τάνκοβιτς το πλασέ, αναγκάζοντας τον Μελίσσα σε εντυπωσιακή απόκρουση. Ένα λεπτό αργότερα ο Κοντρέρας έπιασε τη κεφαλιά με τον Μελίσσα να απομακρύνει εκ νέου και τον Ικόκο να μπαίνει στη τροχιά της μπάλας προσπαθώντας να την στείλεις προς τα δίκτυα. Ο Ελλαδίτης κήπερ των ερυθρόλευκων ήταν εκεί ξανά απομακρύνοντας την μπάλα. Υπήρξαν και φωνές από την Παφιακή ομάδα πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Η Πάφος κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της με τον Κοντρέρας στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Τάνκοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Μπρούνο να βγάζει ασίστ στον Κοντρέρας που από κοντά έστειλε την μπάλα στην εστία του Μελίσσα για το 0-1. Η Πάφος σκόραρε και δεύτερο τέρμα που ακυρώθηκε σωστά αφού ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς ήταν σε θέση οφ σάιντ. Η Πάφος κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της στη τελευταία φάση του ημιχρόνου. Ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε το φάουλ που είχε κερδίσει η ομάδα του, έξυπνα προς τον Ζάιρο, με τον αρχηγό της Παφιακής ομάδας να κάνει νέο γέμισμα στην περιοχή προς το δεύτερο δοκάρι και τον Γκολντάρ να στέλνει την μπάλα στην εστία του Μελίσσα για το 0-2.

Όπως σταμάτησε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η ομάδα της Πάφου. Συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση κόρνερ και λανθασμένη απομάκρυνση από την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας ο Τάνκοβιτς επανέφερε με τη μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζάιρο από κοντά σκοράρει για το τρίτο τέρμα της ομάδας της Πάφου. Διαστάσεις θριάμβου στην εν τέλει εύκολη νίκη της ομάδας ήρθε να δώσει ο Βαλακάρι που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από παράβαση του Ντιακιτέ στο 67ο λεπτό του αγώνα. Κερασάκι στη τούρτα ήρθε να προσθέσει ο Τζάτζα στο 86’ της αναμέτρησης. Ο Τβουμασί έκανε το γέμισμα στην περιοχή με τον άσο της Πάφου να βάζει την κοντινή προβολή και να γράφει το τελικό 0-5 για την Παφιακή ομάδα.

  • Νέα Σαλαμίνα: Μελίσσας, Σεργίου, Νάρσινγκ, Ντουρμισάι (62′ Μιγκελίτο), Μπεχαράνο, Καρλίτος (Κατσιάρης 82’), Παπαγεωργίου (46′ Κονατέ), Γκουανίνι, Γιάνγκα, Οφόρι (46′ Κονέ), Ντιακιτέ.
    Στον πάγκο: Κίσσας, Κονατέ, Ντάτκοβιτς, Μιγκελίτο, Φερνάντες, Κουζμάνοβιτς, Κονέ, Προκοπίου, Χριστοδούλου, Βίκτωρος, Κατσιάρης, Κορομά.
  • Πάφος FC: Ίβουσιτς, Γκολντάρ, Μπρούνο (Τβουμασί 70’), Ζάιρο (Τζάτζα 74’), Μπότσκαϊ, Ικόκο, Ρους, Κοντρέρας (62′ Αμπντουσαλάμοφ), Τάνκοβιτς (62′ Βαλακάρι), Ναμ (62′ Ναμ), Πέπε
    Στον πάγκο: Γιοσίποβιτς, Μελούσο, Κβίντα, Κανέ, Αμπντουσαλάμοφ, Ζάζα, Μιχαήλ, Τουμάσι, Νταλίνια, Βαλακάρι.
  • Διαιτητής: Obrenovic Rade
  • Α’ Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
  • Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
  • 4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης
  • VAR: Jovanovic Srdjan
  • AVAR: Φελλάς Κωνσταντίνος
  • Παρατηρητής: Νικολάου Γιώργος

Πηγή: Sportime Sigmalive