Χρυσόμηλος: Διάλογος με τους πολίτες της Πάφου

Χρυσόμηλος: Διάλογος με τους πολίτες της Πάφου

Θα πρέπει να εξεταστεί το πλαίσιο της συμφωνίας που αφορά την παραχώρηση του Δημόσιου Κήπου στον Δήμο Πάφο με αντάλλαγμα γη σε άλλη περιοχή, ούτως ώστε η συμφωνία να μην είναι ετεροβαρής εις βάρος των δημοτών, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την θέση του Δημάρχου Άκης Χρυσόμηλος.

Ο κ. Χρυσόμηλος είπε ότι η παραχώρηση του Δημόσιου Κήπου ήταν πάγιο αίτημα τόσο της δημοτικής αρχής αλλά και άλλων οργανωμένων συνόλων της πόλης, ενώ είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία και στο παρελθόν η οποία όμως για συγκεκριμένους λόγους στο τέλος δεν υλοποιήθηκε.


Ο κ. Χρυσόμηλος κληθείς να σχολιάσει τον λόγο που δεν έγιναν έργα στην Πάφο τα προηγούμενα χρόνια δήλωσε ότι ευθύνεται η τεράστια γραφειοκρατία, οι πολλές καθυστερήσεις και η νοοτροπία που επικρατεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων αναφορικά με την Πάφο.

Ο κ. Χρυσόμηλος είπε ότι εφόσον εκλεγεί θα επιστρατεύσει κάθε Παφίτη όπου και αν βρίσκεται ούτως ώστε ο Δήμος της Πάφου να λάβει το μερίδιο που του αξίζει σε αναπτυξιακά έργα.

Καταλήγοντας ο κ. Χρυσόμηλος είπε ότι θα εγκαινιάσει διάλογο με τους πολίτες θα αφουγκραστεί τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους ούτως ώστε να μπορέσει να προσφέρει παραγωγικό έργο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ