Αναβλήθηκε για 1η Νοεμβρίου η υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών

Αναβλήθηκε για 1η Νοεμβρίου η υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο ένας εκ  των δύο Γεωργιανών, ηλικίας 42 ετών, για την υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο, ενώ το 2ο πρόσωπο, που είναι ηλικίας 36 ετών, λόγω ασθενείας δεν κατέστη δυνατόν να προσαχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για την 1η Νοεμβρίου για παροχή νομικής αρωγής.


Το δικαστήριο διέταξε όπως τα δύο πρόσωπα τελούν υπό κράτηση.

Εναντίον του 1ου κατηγορούμενου διερευνώνται τα αδικήματα της  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη κατοχή  περιουσίας, πλαστογραφίας άδειας οδηγού, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου στο έδαφος  της ΚΔ και απαγορευμένος μετανάστης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 8.10.2016 στο έδαφος της ΚΔ στο Λατσί στην Πάφο.

Επίσης, εναντίον του δεύτερου προσώπου διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και  παράνομη κατοχή περιουσίας, αδικήματα που διαπράχθηκαν την 8.10. 2016 επίσης στο Λατσί και στην Πάφο.

Εκτεταμένες έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου προκειμένου να διαπιστώσει κατά πόσο οι δύο αλλοδαποί στη σύλληψη των οποίων προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στις 8 Οκτωβρίου ενέχονται και σε άλλες υποθέσεις.