Ανακοίνωση Επιτελείου Υποψηφίου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη

Ανακοίνωση Επιτελείου Υποψηφίου Δημάρχου Γεροσκήπου Ανδρέα Σιήκκη

Ο απερχόμενος Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, για μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον της διετία 2012-2013), εργαζόταν για την κατάργηση του Δήμου Γεροσκήπου και τη συγχώνευση του με τον Δήμο Πάφου, επιχειρώντας συνάμα να διαλύσει τις υπηρεσίες του, μέσω της απόλυσης είκοσι ατόμων και της ιδιωτικοποίησης υπηρεσιών.

Επειδή αρνείται ότι έπαιξε αυτό τον καταστροφικό για τον Δήμο ρόλο, είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη δημοσιότητα στοιχεία που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας του λόγου του αληθές.


Ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι ο Ανδρέας Σιήκκης ψεύδεται και ότι έστειλε επιστολές σχετικά με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου. Αυτό ισχύει και το γνωρίζαμε. Όμως, προχώρησε σε αυτή την κίνηση την τελευταία διετία, μετά τις αντιδράσεις κομμάτων (ΑΚΕΛ και ΕΔΕΚ) αλλά και των εργαζομένων του Δήμου, και κυρίως όταν πια έλαβε απόφαση για επαναδιεκδίκηση της δημαρχίας Γεροσκήπου. Υπήρξαν όλες αυτές οι αντιδράσεις ή όχι, κύριε Παυλίδη; Ήσασταν ή όχι ο μοναδικός Δήμαρχος στην Κύπρο που υποστήριξε ενώπιον των οργάνων της Ένωσης Δήμων τις συγχωνεύσεις; Δυστυχώς, ο απερχόμενος Δήμαρχος έχει κάνει το ψέμα «επιστήμη».

Η αντιφατική πολιτική του απερχόμενου Δημάρχου για ένα κεφαλαιώδες ζήτημα που άπτεται της ίδιας της ύπαρξης του Δήμου, αποδεικνύει ότι είναι επικίνδυνος για τη Γεροσκήπου και πρέπει να φύγει από τη θέση του Δημάρχου.

Η μεγαλύτερη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στον Δήμο Γεροσκήπου είναι να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της δημαρχίας. Αν όχι, το βάρος της υπεράσπισης του Δήμου πέφτει στους δημότες Γεροσκήπου, οι οποίοι στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου θα δώσουν την απάντηση τους.