Ανεπαρκής στήριξη της Πάφος FC

Ανεπαρκής στήριξη της Πάφος FC

Ο Ά αντιπρόεδρος Δώρος Παφίτης συνοδευόμενος από κλιμάκιο του επαρχιακού συμβουλίου Πάφου, τον Πρόεδρο Ανδρέα Νικολαΐδη και τον αντιπρόεδρο Στέφανο Στεφανή πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο του Πάφος FC.

Κατά την συνάντηση που είχαμε ο πρόεδρος της ομάδας Πάφος FC μας ενημέρωσε συνοπτικά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται καθώς και το όραμα της τοπικής μας ομάδας. Ο κ.Παφίτης μέσα από την συζήτηση που εξελίχθηκε τόνισε την ξεκάθαρη του απογοήτευση για την συνεχιζόμενη αδιαφορία των δημοτικών και όχι μόνο αρχών και την έλλειψη οικονομικής στήριξης και προβολής της ομάδας και των προσπαθειών της. Ο κ.Παφίτης τόνισε επίσης, ότι η αδιαφορία που επιδεικνύεται από τους άρχοντες της πόλης μας έχει ως αποτέλεσμα να δυσχεραίνει τη εύρυθμη λειτουργία της τοπικής μας ομάδας και το πιο λυπηρό είναι ότι καταδικάζει ένα ελπιδοφόρο και γεμάτο προοπτική μέλλον, αφού επικαλούνται συνεχώς τις ατασθαλίες του παρελθόντος για να δικαιολογήσουν, προφανώς, την δική τους πολιτική απόφαση αποστασιοποίησης από τον αθλητισμό και ιδιαίτερα από την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, την στιγμή που η νέα διοίκηση δεν έδωσε κανένα λόγο αμφισβήτησης αφού ενεργεί μέσα σε ένα πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας, συγκρατώντας τα οικονομικά βαρίδια που κληρονόμησε, ανεβάζοντας την ομάδα στην πρώτη κατηγορία όπου και αγωνίζεται με αξιώσεις


Το σημαντικότατο έργο της νέας διοίκησης γίνετε έκδηλο και από τη συμμέτοχη 270 και πλέον παιδιών στις ακαδημίες της ομάδας γεγονός που καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει και να στηρίξει ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο την νέα γενιά. Η Συμμαχία Πολιτών δια στόματος του Α’ αντιπροέδρου της Δώρου Παφίτη τόνισε επίσης την σημασία του αθλητισμού για την διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών και την αναγκαιότητα στήριξης των ακαδημιών. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ο αθλητισμός είναι το μέσω που καταπολεμά και προστατεύει από τους σύγχρονους κινδύνους δίνοντας διέξοδο και ελπίδα σε όλους.

Όλοι μπορούμε να έχουμε την ομάδα μας και παράλληλα να στηρίζουμε την ομάδα της επαρχίας μας αυτή που είναι κοντά στα παιδιά και τους νέους μας, γεγονός που συμβάλει στην αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προβλημάτων.

Συγχαίρουμε την διοίκηση που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχει μια όσο θετική παρουσία τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Αν και μας λύπησε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, προσδοκούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο και προσδοκούμε προς την έμπρακτη στήριξη της τοπικής κοινωνίας προς την ομάδα της επαρχίας μας με μια σύσσωμη παρουσία.

Γραφείο Τύπου
Συμμαχίας Πολιτών Πάφου