Απέσπασαν €35.000 και χρυσαφικά συνολικής αξίας €100.000

Απέσπασαν €35.000 και χρυσαφικά συνολικής αξίας €100.000

Καλά κατατοπισμένοι φαίνεται να ήταν διαρρήκτες που χτύπησαν σε κατοικία επιχειρηματία στην Αργάκα της Πάφου. Πηγαίνοντας κατευθείαν στο πλυσταριό της κατοικίας, άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν εκεί και απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 135 χιλιάδων ευρώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.

Η διάρρηξη έγινε στην κατοικία 54χρονου που δραστηριοποιείται στο χώρο των κέντρων αναψυχής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής διαρρήκτες εισήλθαν στην οικία από παράθυρο το οποίο ήταν μάλλον ανασφάλιστο. Αφού μετέβησαν στο δωμάτιο που χρησιμεύει ως πλυσταριό, εντόπισαν χρηματοκιβώτιο το οποίο και παραβίασαν.


Όπως κατάγγειλε ο 54χρονος, σε αυτό είχε φυλαγμένα χρήματα και μεγάλο αριθμό χρυσαφικών. Συνολικά, σύμφωνα με την καταγγελία του, χρηματικό ποσό 35 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας 100 χιλιάδων ευρώ, έκαναν φτερά.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου