ΑΠΟΠ – ΑΕΛ: Κυριακή 8 Μαρτίου , 16:00

ΑΠΟΠ – ΑΕΛ: Κυριακή 8 Μαρτίου , 16:00

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί στην Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο, ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΠ και της ΑΕΛ.
Πρόκειται για παιχνίδι ιστορικής πρόκλησης για την ομάδα Γυναικών του Α.Π.Ο.Π , η οποία θα βρεθεί για 3ή συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου και θα κληθεί να αντιμετωπίσει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, την ομάδα της έμπειρης από τελικούς και τρόπαια ΑΕΛ.

Όλοι στον μεγάλο τελικό για να Στηρίξουμε την Ομάδα της Πάφου στην προσπάθεια της για κατάκτηση του Κυπέλλου Γυναικών Α’ Κατηγορίας.


apop_women

Μια γιορτή της καλαθοσφαίρισης αναμένεται να απολαύσουν οι τυχεροί που θα παρευρεθούν στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» αφού έχει ετοιμαστεί μια σειρά από εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν τους φιλάθλους του τελικού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας , τέσσερα χρόνια μετά τον αδόκητο θάνατό του, τιμά τον Άκη Κλεάνθους – ο οποίος κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υπουργός Παιδείας βοήθησε πολύ στην ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού – αφιερώνοντας στη μνήμη του τον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α΄ Κατηγορίας.