Αποφάσεις λαμβάνει ο ΔΗΣΥ Πάφου για να τιμηθεί η μνήμη του Τ. Μητσόπουλου

Αποφάσεις λαμβάνει ο ΔΗΣΥ Πάφου για να τιμηθεί η μνήμη του Τ. Μητσόπουλου

Η Επαρχιακή γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου θα συνέλθει εντός της εβδομάδας προκειμένου να λάβει αποφάσεις για να τιμηθεί η μνήμη του Τάσου Μητσοπούλου, σύμφωνα με τον επαρχιακό γραμματέα του ΔΗΣΥ Πάφου Γιαννάκη Λαζάρου.

Ο κ. Λαζάρου δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως η σκέψη της οικογένειας του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι στην οικογένεια του Τάσου Μητσόπουλου, στην σύζυγο του και στα δύο ανήλικα παιδιά του.


Παρηγοριά για την οικογένεια του Τάσου Μητσόπουλου συνέχισε ο κ. Λαζάρου , αποτελεί το γεγονός ότι ο Τάσος Μητσόπουλος αφήνει τεράστια κληρονομιά ήθους και αρετής και θα αποτελέσει -όπως είπε – “οδοδείκτη τόσο για μας , όσο και για την Κυπριακή νεολαία”.

Ο επαρχιακός γραμματέας του ΔΗΣΥ Γιαννάκης Λαζάρου δήλωσε ότι η παράταξη του θα στηρίξει ολόψυχα την οικογένεια του Τάσου Μητσόπουλου για την τεράστια απώλεια.

Το ήθος, ο ακεραιότητας του χαρακτήρα του σημείωσε  είναι αρετές που θα μείνουν σε όλους αξέχαστες τονίζοντας ότι το κόμμα του θα εργαστεί προκειμένου να διατηρηθούν οι αξίες και τα ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκε ο Τάσος Μητσόπουλος.