Α/φοι Λανίτη: Εντάσσοντας τους πολίτες στον εθελοντισμό

Α/φοι Λανίτη: Εντάσσοντας τους πολίτες στον εθελοντισμό

Πιστή στις αξίες της, η εταιρεία με περηφάνια χορηγεί το Πρόγραμμα Εθελοντών του Πάφος 2017.


Τα τελευταία χρόνια το εθελοντικό κίνημα έχει γιγαντωθεί παγκοσμίως, και στη χώρα μας δυναμώνει ξανά με την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών για την αντιμετώπιση κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων και την επίτευξη σημαντικών συλλογικών σκοπών. Η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, με μεγάλη παράδοση στις δράσεις εθελοντισμού στην Κύπρο, στηρίζουν την Πάφο, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, ως οι αποκλειστικοί χορηγοί του προγράμματος Εθελοντισμού. Αυτό επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας στις βασικές αξίες της, που περιλαμβάνουν τη δύναμη της ομάδας, της συνεργασίας και του εθελοντισμού και τη δέσμευσή της να στηρίζει σταθερά τον τόπο μας με σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει παράδοση στις δράσεις εθελοντισμού. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει διοργανώσει και υποστηρίξει μια σειρά από πρωτοβουλίες, με περιβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα, όπως η πρωτότυπη εθελοντική δράση «Φυτεύουμε ένα δέντρο για κάθε σου ευχή», χάρη στην οποία φυτεύτηκαν 660 νέα δέντρα στο κατεστραμμένο από τις πυρκαγιές δάσος της Σολέας από εθελοντές-εργαζομένους και η στήριξη του Κέντρου Μελετών και Έρευνας «Ακτή» με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το θέμα των σκουπιδιών της θάλασσας. Μάλιστα, το 2016, η εταιρεία βραβεύτηκε από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού για την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού και την έμπρακτη συμμετοχή της στις δράσεις των κυπριακών εθελοντικών ομάδων.

Το κεντρικό σύνθημα της χορηγίας «Μοιραζόμαστε το Πάθος», ταιριάζει απόλυτα στις αξίες, την δραστηριότητα και την αφοσίωση της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola που αποδεικνύουν καθημερινά τη μεγάλη δύναμη που κρύβεται πίσω από τις ομάδες. Για αυτό και θέλησαν να στηρίξουν και να αναδείξουν το πολύτιμο έργο των αφανών πρωταγωνιστών όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ήδη στο πλαίσιο του Πάφος 2017, που συντελούν με το ανιδιοτελές έργο τους στην πραγματοποίηση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υποστήριξη της Α/φοι Λανίτη στην Πάφο δεν τελειώνει το 2017. Η εταιρεία, με στόχο να αφήσει πίσω της σημαντικό έργο για την Πάφο, στηρίζει οικονομικά την ανακαίνιση δύο ιστορικών κτηρίων της πόλης, της Οικίας Shelley και του Παλαιού Παγοποιείο- ΣΟΔΑΠ. Τα δύο αυτά κτήρια θα λειτουργήσουν ως βασικοί χώροι για τις εκθέσεις του Προγράμματος της διοργάνωσης Πάφος 2017 και ως σημαντικοί πολιτιστικοί χώροι για την πόλη μετά το πέρας της χρονιάς.

Η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola είναι ενεργά παρούσες σε μία χρονιά ορόσημο για την Κύπρο και αποδεικνύουν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο και την πίστη τους στην αξία του εθελοντισμού, παρακινώντας όλους μας να γίνουμε μέρος του μεγάλου αυτού μωσαϊκού του Πάφος 2017.