Α.Αντωνίου: Να παρέμβει το Υπουργείο Μεταφορών για επίλυση του προβλήματος με ΟΣΥΠΑ

Α.Αντωνίου: Να παρέμβει το Υπουργείο Μεταφορών για επίλυση του προβλήματος με ΟΣΥΠΑ

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων πρέπει να παρέμβει άμεσα καλώντας σε διάλογο την διεύθυνση του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου (ΟΣΥΠΑ) για να γεφυρωθούν οι διαφορές που προέκυψαν  και να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία των Δημόσιων Μεταφορών στην επαρχία της Πάφου.

Αυτό αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής του ΔΗΚΟ Πάφου και τέως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών, Αντώνης Αντω νίου, με αφορμή την εξαγγελία του ΟΣΥΠΑ για έναρξη απεργιακών μέτρων.


« Από τις 5 Δεκεμβρίου η διεύθυνση του ΟΣΥΠΑ, εξάγγειλε την πρόθεση της να προχωρήσει σε επ’ αόριστόν απεργιακά μέτρα με αποτέλεσμα από την ερχόμενη Δευτέρα η επαρχία Πάφου να κινδυνεύει να παραμείνει χωρίς λεωφορεία», τονίζει ο κ. Αντωνίου. « Μια πολύ αρνητική εξέλιξη που θα δημιουργήσει μεγάλη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό ιδιαίτερα σε άτομα τρίτης ηλικίας, σε εκατοντάδες μαθητές και τις οικογένειες τους.

Υπάρχει ακόμη χρόνος να αναληφθούν πρωτοβουλίες, προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, για να αποτραπούν τα απεργιακά μέτρα».

Πηγή: Φιλελεύθερος/Ντόρα Χριστοδούλου