Βόμβα μεγατόνων στην Πάφο! (VIDEO)

Βόμβα μεγατόνων στην Πάφο! (VIDEO)

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η Πάφος επικράτησε με 2-1 της Ομόνοιας και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από 13 ματς. Προηγήθηκαν με τον Σέρινταν στο 25′ οι πράσινοι, ισοφάρισαν με τον Ντε Μέλο τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι που πήραν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Μάατσι στο 89′.

Ο αγώνας
Ανώτερη ήταν η Ομόνοια στο ξεκίνημα του αγώνα ωστόσο το πρώτο δεκάλεπτο κύλησε χωρίς κάποια φάση.
Στο 11′ οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Αλαμπί το οποίο κακώς δεν δόθηκε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κοδίνα απέκρουσε τα κοντινά σουτ του Χαφές και του Ασίς.


Ο Ισπανός, όμως, δεν έπραξε το ίδιο στο 25′, όταν μετά από πολύ ωραία σέντρα του Καρλίτος, ο Σέρινταν με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίκτυα ανοίγοντας το σκορ.

Το προβάδισμα των πρασίνων κράτησε μόλις ένα τρίλεπτο καθώς η Πάφος ισοφάρισε με τον Ντε Μέλο που μετά από ατομική ενέργεια νίκησε τον Παναγή. Η Ομόνοια διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ του Βραζιλιάνου, βάσει ριπλέι όμως δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το επιλήψιμο.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα αφού είχαν δύο ακόμη ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, όμως κανείς εκ των Άλμπα και Κχμαλάτζε δεν ήταν εύστοχος.

Με πρωταγωνιστή τον Σέρινταν η Ομόνοια πίεσε στην έναρξη της επανάληψης, με τον Ιρλανδό να χάνει δύο ευκαιρίες να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 63′ ο Χρίστος Νικολαΐδης στέρησε το γκολ στον Ασίς, όταν μετά που ο Κοδίνα άφησε την μπάλα στο έδαφος, ο Ασίς έκλεψε καθαρά και ο ρεφ τον σταμάτησε, δείχνοντάς του μάλιστα κίτρινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα η Πάφος είχε τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει, με τους Ντε Μέλο και Μάατσι. Τελικά, ο Ολλανδομαροκινός μετά από κεφαλιά-πάσα του Οκόγιε, βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 89′ και χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

ΠΑΦΟΣ: Κοδίνα, Γκόμες, Αλαμπί, Ματούκου, Ιωάννου, Νταμάχου, Γκργετς, Κχμαλάτζε, Ντε Μέλο (88′ Δημοσθένους), Μάατσι, Άλμπα (59′ Αγιβί)

ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Καρλίτος (72′ Μπεμπέ), Ρούνιε, Ρομαρίκ, Χαφέζ, Φλορέσκου, Φυλακτού (84′ Οικονομίδης), Ασσίς, Σέρινταν, Ράμος, Ρουσιάς (38′ Μπαντιμπάνγκα)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρίστος Νικολαΐδης

Πηγή: Πολίτης