Διαγράμματα αγόρευσης ζητά το Ανώτατο για την υπόθεση Αristo

Διαγράμματα αγόρευσης ζητά το Ανώτατο για την υπόθεση Αristo

Προθεσμία τριών μηνών έδωσε στους εφεσίβλητους το Ανώτατο Δικαστήριο για καταχώρηση διαγραμμάτων αγόρευσης στην έφεση που καταχώρησε η Γενική Εισαγγελία στο Ανώτατο Δικαστήριο για την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί.

Η έφεση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατατέθηκε στις 6.8.2015 και αυτή αποφασίστηκε από τη Γενική Εισαγγελία μετά που το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδριάζει στην Πάφο, απέρριψε στις 28 Ιουλίου την υπόθεση διαχωρισμού οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo και αθώωσε τους κατηγορούμενους, απαλλάσσοντας τους από κάθε κατηγορία.


Αθώοι είχαν κριθεί σε όλες τις κατηγορίες η εταιρεία Aristo Developers Ltd, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Θεόδωρος Αριστοδήμου, η σύζυγός του και επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της εταιρείας Σωτηρούλα Αριστοδήμου, ο σχεδιαστής της εταιρείας Χρίστος Σολομωνίδης και ο τέως Δημοτικός Μηχανικός Πάφου, Σάββας Σάββα.

Η Γενική Εισαγγελία καταχώρησε έφεση εναντίον της απόφασης για την εταιρεία, το Θεόδωρο Αριστοδήμου, τη σύζυγο του Σωτηρούλα και τον τέως δημοτικό μηχανικό Πάφου Σάββα Σάββα .

Έφεση δεν υποβλήθηκε για τον σχεδιαστή Χρίστο Σολομωνίδη.

Η Δημοκρατία καταχώρησε διάγραμμα αγόρευσης και το δικαστήριο έδωσε προθεσμία τριών μηνών για τα διαγράμματα αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης.

Πηγή: Sigmalive