Δυναμικές λύσεις διεκδικεί για τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων η Κίνηση Σωτηρία της

Δυναμικές λύσεις διεκδικεί για τα προβλήματα των μικρών επιχειρήσεων η Κίνηση Σωτηρία της

Την έναρξη της προσπάθειας που καταβάλει η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου


για την σωτηρία των μικρών επιχειρήσεων της Επαρχίας, αλλά και στο να γίνουν σωστά διαβήματα, σηματοδοτεί η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες στην παρουσία 28 μελών της Κίνησης .

Η προσπάθεια της Κίνησης, που αποτελείται από τους Συνδέσμους του ΣΙΚΑΠ της ΠΟΒΕΚ του ΣΤΕΤ , και των Συνδέσμων Αφροδίτη, Ξεναγών, και Οδηγών αστικών ταξί, επικεντρώνεται στο να χτυπήσει οποιαδήποτε πόρτα στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, ώστε η Πάφος να πάψει να αντιμετωπίζεται ως ουραγός.

Ο πρόεδρος της Κίνησης Σωτηρίας Πάφου Μιχάλης Χατζημιτσής δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, πως ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάφου έχει απελπιστεί από την απραξία και την αδιαφορία των βουλευτών, των Δημοτικών Αρχόντων και αποφάσισε να «πάρει την κατάσταση στα χέρια του»,- όπως είπε-, και διεκδικήσει δυναμικά λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροί επιχειρηματίες της Επαρχίας.  

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο πλαίσιο της Ιδρυτικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες στο καφέ Βιέννα στη Κάτω Πάφο, αναλύθηκε η αποτελεσματικότερη λειτουργία της Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

Τα 28 μέλη , όπως αναφέρεται, μετά την υπογραφή του καταστατικού θεωρούνται πλέον τα Ιδρυτικά μέλη της «Κίνησης Σωτηρία της Πάφου».

Κατά την Ιδρυτική Συνέλευση, προστίθεται στην ανακοίνωση, εγκρίθηκε το καταστατικό της Κίνησης, το λογότυπο, το 13μελες Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα ηγηθεί για τα επόμενα δύο χρόνια, και η αίτηση εγγραφής μελών.

Η τακτική Γενική Συνέλευση της «Κίνησης Σωτηρία της Πάφου» θα είναι ετήσια, ενώ η επόμενη θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2015. Η εκλογική συνέλευση καθορίστηκε, βάσει καταστατικού, να πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Μετά το πέρας της Ιδρυτικής Συνέλευσης ακούστηκαν εισηγήσεις και απόψεις των μελών για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της  «Κίνησης Σωτηρία της Πάφου».

Σε σύντομο επίσης χρονικό διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η διακήρυξη της Κίνησης αυτής η οποία θα κυκλοφορήσει στον Παφιακό λαό.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/