ΕΔΕΚ Πάφου: Επαρχιακή Συνδιάσκεψη την Κυριακή

ΕΔΕΚ Πάφου: Επαρχιακή Συνδιάσκεψη την Κυριακή

Έκτακτη Επαρχιακή Συνδιάσκεψη πραγματοποιεί η ΕΔΕΚ Πάφου την Κυριακή 27 τρέχοντος στο Πολυχώρο Πολιτισμού της Παλιάς Ηλεκτρικής στις 10 το πρωί.

Στο πρώτο μέρος της Συνδιάσκεψης (10 -12) ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ θα καταθέσει πολιτική εισήγηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2016 και ακολούθως θα γίνει ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους της ΕΔΕΚ.


Στο δεύτερο μέρος της Συνδιάσκεψης (12 – 17) θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέας Επαρχιακής Επιτροπής σύμφωνα με την απόφαση της 16ης Διευρυμένης Συνόδου της Κεντρικής Επιτροπής της 13ης Σεπτεμβρίου 2015. Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί υπό την ευθύνη της Πολιτικής Γραμματείας του Κινήματος. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη στο Μητρώο Μελών της ΕΔΕΚ Πάφου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται με την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας ή άδειας οδηγού ή διαβατηρίου. Διευκρινίζεται ότι δεν χρειάζεται η καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού αντιτίμου καθώς όλα τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις εισφορές τους.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του προέδρου, του αναπληρωτή προέδρου, του οργανωτικού γραμματέα και των 14 μελών της Επαρχιακής Επιτροπής ΕΔΕΚ Πάφου λήγει αύριο Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Όλες οι υποψηφιότητες για να είναι έγκυρες πρέπει να κατατεθούν στον Κεντρικό Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΔΕΚ εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας.