Εισηγήσεις για καλύτερη λειτουργία της ΣΕΚΟ από τον αντιδήμαρχο Γεροσκήπου

Τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του


για την μέχρι σήμερα λειτουργία της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων Πάφου εξέφρασε μέσω επιστολής του που απέστειλε στον πρόεδρο και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κομμάτων και Οργανώσεων Πάφου ο αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Μάριος Αθανασίου.

Ο κ Αθανασίου ,κατέθεσε ταυτόχρονα τις δικές του εισηγήσεις και προτάσεις , η υιοθέτηση των οποίων, όπως εκτίμησε θα συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία της Επιτροπής.

Προς αυτή την κατεύθυνση, εισηγήθηκε όπως οριστεί από κοινού εκπρόσωπος ο οποίος θα αναλαμβάνει να έχει καθημερινές κι αλλεπάλληλες συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (αρμόδιους υπουργούς, κυβερνητικές υπηρεσίες) με στόχο την προώθηση των αιτημάτων της επαρχίας Πάφου, σε συλλογική βάση. Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων, είπε θα τίθεται ενώπιον των μελών της ΣΕΚΟ, σε συνεδρία που θα πραγματοποιείται σε τακτική μηνιαία βάση.

Θεωρώ συνέχισε ο κ Αθανασίου, « ότι η μέχρι σήμερα πρακτική που ακολουθείται από όλους τους Δήμους με την πραγματοποίηση ξεχωριστών συναντήσεων και την προώθηση ξεχωριστής ατζέντας, είναι λανθασμένη και έχει κατά την άποψη μου, ως αποτέλεσμα, χάσιμο πολύτιμου χρόνου αλλά και έργων υποδομής».

Εκτίμησε τέλος πως η πρόταση του που αποσκοπεί στο ευρύτερο συμφέρον των πολιτών της Πάφου αλλά και της ίδιας της πόλης μας, μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή και να επιφέρει θετικά αποτελέσματα.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/