Ενίσχυσε το Κοινοτικό Παντοπωλείο Πάφου ο Πρόεδρος της Βουλής

Ενίσχυσε το Κοινοτικό Παντοπωλείο Πάφου ο Πρόεδρος της Βουλής

Χρηματικό ποσό επέδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Ομήρου στο Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος,για τις ανάγκες του Κοινοτικού Παντοπωλείου Πάφου.

Η επίδοση έγινε στο χώρο του κοινοτικού παντοπωλείου που βρίσκεται δίπλα από το μνημείο Μακαρίου και Αντίστασης.


Ο κ. Ομήρου στο πλαίσιο της επίδοσης ευχήθηκε όπως με την είσοδο στο 2016 η Κύπρος οριστικά εξέλθει από την οικονομική κρίση και όπως εισέλθει στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας για όλους.

Με την ευκαιρία ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων απηύθυνε για ακόμη μια φορά τις ευχές του προς το Δήμο Πάφο αλλά και προς όλο το κυπριακό λαό για Καλά Χριστούγγεννα.

Ευχήθηκε επίσης με τη νέα χρονιά να γίνει υπέρβαση των οικονομικών δυσκολιών και πρώτα και πάνω από όλα το 2016 – όπως είπε- ” να είναι χρόνος του τερματισμού των μαρτυρίων του κυπριακού λαού από την 41χρονη τουρκική στρατιωτική κατοχή”.

Εξάλλου ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ευχαρίστησε την πρόεδρο αλλά και τη Βουλή των Αντιπροσώπων που για δεύτερη συνεχή χρονιά, είπε, στηρίζουν το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πάφου με χρηματικό ποσό.

Ακολούθως τους διαβεβαίωσε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων τους και της βοήθειας που τυγχάνουν από οργανωμένα σύνολα αλλά και θεσμούς της Πολιτείας να βοηθούν τις 506 οικογένειες που αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένες στο μητρώο του Κοινοτικού Παντοπωλείου Πάφου .

Ο Δήμαρχος Πάφου ευχήθηκε όπως το 2016 για λόγους ” πραγματικούς ” να μειωθεί αυτός ο αριθμός ή και να εξαλειφθεί.

Ελπίζουμε είπε ο κ. Φαίδωνος” η επανεκκίνηση της οικονομίας να γίνει πραγματικότητα και να δούμε τη δημιουργία θέσεων εργασίας και ο κόσμος να επιστρέψει στις εργασίες και να μην χρειάζεται να λαμβάνει λίγα τρόφιμα από τα Κοινοτικά Παντοπωλεία για σκοπούς επιβίωσης”.

Αυτό συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Πάφου, είναι ότι χειρότερο σε Πολιτείες και σε Κράτη και σε πόλεις όπως τις δικές μας.
(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΑΧΡ)