Ενισχύεται η συνεργασία του Πάφος 2017 με την ΕΤΑΠ

Ενισχύεται η συνεργασία του Πάφος 2017 με την ΕΤΑΠ

Συγκεκριμένους τρόπους για μια πιο στενή και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017» και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ), συζήτησαν εκπρόσωποι των δύο φορέων της επαρχίας μας.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του «Πάφος 2017» και της Ε.Τ.Α.Π., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των προσπαθειών για την προβολή της Πάφου, ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, τόσο στο διεθνή χώρο όσο και στο εσωτερικό.


Αναφορικά με την προβολή στο εξωτερικό, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση του προωθητικού-διαφημιστικού υλικού που διαθέτει ο Οργανισμός σε όλες τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις και τις άλλες διεθνείς συναντήσεις στις οποίες λαμβάνει μέρος η ΕΤΑΠ, καθώς και η αξιοποίηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας από τους επαγγελματίες του τουρισμού ως βασικό στοιχείο-επιχείρημα για την προσέλκυση τουριστών στην επαρχία μας.

Στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο Οργανισμών, επιβεβαιώθηκε επίσης, όπως αναφέρεται, η έμπρακτη στήριξη του «Πάφος 2017» από τους επαγγελματικούς φορείς-μέλη της ΕΤΑΠ, καθώς και η εκ μέρους τους ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων και πρωτοβουλιών για την ενημέρωση των συνεργατών τους, αλλά και των τουριστών της επαρχία μας.

Τον Οργανισμό «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος 2017» εκπροσώπησαν στη συνάντηση τα μέλη του Δ.Σ. Σίμος Τσέλεπος και Γιάννης Κουτσόλαμπρος, ενώ την ΕΤΑΠ εκπροσώπησε ο Διευθυντής της Εταιρείας Νάσος Χατζηγεωργίου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/