Επιτυχημένη η έναρξη των «ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΝ»

Επιτυχημένη η έναρξη των «ΙΕΡΟΚΗΠΙΩΝ»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έναρξη των φετινών «Ιεροκηπίων», την περασμένη Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου. Τα «Ιεροκήπια» επιβεβαιώσαν τη φήμη τους ως η κατεξοχήν ποιοτική πολιτιστική παρέμβαση στην επαρχία Πάφου και η καθιέρωσή τους στη συνείδηση του απαιτητικού κοινού «δείχνει τον δρόμο» για τον Δήμο Γεροσκήπου.

Στην Έναρξη των Εκδηλώσεων, σε μια κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Γεροσκήπου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία υπό τον γενικό τίτλο «Αχ, Έρωτα!». Ο σπουδαίος ερμηνευτής Παντελής Θαλασσινός θύμισε στο κοινό μερικά από τα σπουδαιότερα ερωτικά τραγούδια, εμπνευσμένα με τη δική του εκφραστικότητα και ευαισθησία. Μαζί του ήταν η Κύπρια τραγουδίστρια Χριστιάνα Παύλου και μια ομάδα εκλεκτών μουσικών, υπό τη διεύθυνση του Άδμητου Πιτσιλλίδη. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, ο οποίος στον χαιρετισμό του εξήρε την προσφορά των «Ιεροκηπίων» στον πολιτισμό. Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Δήμος τίμησε τον εκ Γεροσκήπου ζωγράφο Μιχάλη Καραΐσκο για τη γενναιόδωρη προσφορά του έργου του «Η γέννηση της Αφροδίτης».


Παντελής Θαλασσινός

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, στο Γυμνάσιο Γεροσκήπου, με τη θεατρική παράσταση «Made in Cyprus», την οποία ανεβάζει το Θέατρο «Διόνυσος», και την Παρασκευή 16 του μηνός με τη συναυλία του Collegium Cyprium «Χαρά της Αγάπης», στην Κάτω Βρύση. Η είσοδος του κοινού στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.