Ετήσια Γενική Συνέλευση Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Πάφου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 7.15 μ.μ. στην αίθουσα Εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Πάφου .

Την Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης Πάφου κος Κώστας Χαμπιαούρης, η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου κα Μαρία Ζαβρού, , η Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης κα Μαρία Σάββα, ο Αντιπρόεδρος της Σχολής Γονέων κος Κώστας Κυπρής, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας   Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης κα Άντρη Σάββα , ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Προδημοτικής Εκπαίδευσης κος Θεοδόσης Θεοχάρους , η Γενική Γραμματέας της ΠΟΕΔ κα Κατερίνα Δημητρίου ,Διευθυντές/ντριες Δημοτικών Σχολείων, οι Πρόεδροι και μέλη όλων των Ομοσπονδιών των άλλων Επαρχιών.


Οι εργασίες της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με μονόλεπτη σιγή εις μνήμη των Αείμνηστων Πόλυ Βλάχου, Αναπληρωτή Προέδρου της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και Γιώργου Χατζήκυριακου τέως Αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας Πάφου και ακολούθησε σύντομο αφιέρωμα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης, η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Πάφου ,η Γενική Γραμματέας της ΠΟΕΔ, η Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και ο εκπρόσωπος της Σχολής Γονέων.

Ακολούθως έγινε απολογισμός του απερχόμενου Προέδρου Χριστόδουλου Δημητρίου και παρουσίαση της ταμειακής έκθεσης από την απερχόμενη Ταμία κα Γεωργία Παπαπέτρου για τη χρονιά που πέρασε και η οποία εγκρίθηκε από την ολομέλεια.

Το πρώτο μέρος της Συνέλευσης έληξε με την απονομή Τιμητικών Ενθυμίων σε αποχωρούντα μέλη της Ομοσπονδίας Πάφου και της Γραμματείας της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας καθώς και απονομή Μεταθανάτιας Τιμητικής Διάκρισης στην οικογένεια του Αείμνηστου Αντιπροέδρου της Σχολικής Εφορείας Πάφου Γιώργου Χατζήκυριακου.

Στη συνέχεια διεξήχθησαν Αρχαιρεσίες για εκλογή του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο που έχει εκλεγεί αποτελούν οι πιο κάτω:

 

Χριστόδουλος Δημητρίου Στ΄ Δημοτικό   Πάφου – Πρόεδρος
Αντρέας Δημοσθένους Δημοτικό Κονιών – Αντιπρόεδρος
Μαρίνα Μικάλλη Ε’ Δημοτικό Πάφου – Γραμματέας
Γεωργία Παπαπέτρου Α΄ Δημοτικό Γεροσκήπου – Ταμίας
Χρίστια Σεκκέ Β΄ Δημοτικό-Δημήτρειο – Βοηθός Γραμματέας
Ξένιος Ξενοφώντος Δημοτικό Κισσόνεργας – Βοηθός Ταμίας

και Μέλη

Αντρέας Οδυσσέως, Σπύρος Πενταράς, Γιωργούλα Χριστοφή, Άγγελος Προδρόμου , Ευανθία Σιέπη, Άννη Γιαννίκου, Κώστας Κωνσταντίνου, Θεοδόσης Θεοχάρους, Δήμητρα Παναρέτου, Ανθή Αναξαγόρα, Ευγένιος Νεοφύτου, Ρεβέκκα Νικολαΐδη.

17 Νοεμβρίου 2015