Συνάντηση Δ. Παφίτη με Έπαρχο Πάφου

Συνάντηση Δ. Παφίτη με Έπαρχο Πάφου

Κατά την πρώτη επαφή μας με την Έπαρχο της Πάφο, κ. Μαίρη Λάμπρου διαπιστώσαμε το ουσιαστικό της ενδιαφέρον για τα ζητήματα που αφορούν την επαρχία της Πάφου.

Ενημερωθήκαμε για την πορεία που ακολουθείται τόσο από την έπαρχο προσωπικά, όσο και από τους επαρχιακούς λειτουργούς, ως προς την άμεση συμβουλευτική και ουσιώδη αρωγή που προσφέρεται στους κοινοτάρχες και τα κοινοτικά συμβούλια σε θέματα που άπτονται, τόσο της ωρίμανσης και διεκδίκησης έργων, όσο και τη επίλυσης νευραλγικών ζητημάτων. Στόχος η ουσιαστικότερη και αποδοτικότερη ανάπτυξη της Επαρχίας που θα αποφέρει όφελος τόσο σε οικονομικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.


Ο Α’ αντιπρόεδρος κ. Δώρος Παφίτης και ο Επαρχιακός Πρόεδρος κ. Αντρέας Νικολαΐδης ανέφεραν στην Έπαρχο προβλήματα που διαπίστωσαν κατά τις πρόσφατες επισκέψεις τους σε διάφορες κοινότητες της Επαρχίας Πάφου, με την ίδια να δείχνει έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον για την διαχείριση τους.

Τελειώνοντας, ως Συμμαχία Πολιτών, δηλώσαμε στην Έπαρχο την πρόθεση μας να της γνωστοποιούμε προβλήματα που προκύπτουν από τις επισκέψεις μας σε διάφορες κοινότητες, σε ένα πλαίσιο συνεργασίας για δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας και αναβάθμισης της Επαρχίας μας με έργα και υποδομές ουσιαστικού αντικρίσματος.

Γραφείο Τύπου
Συμμαχίας Πολιτών Πάφου