Κούλλα Πατριτζιώτη: Μια υποψηφιότητα που ταράζει τα νερά στην Πάφο μας!

Κούλλα Πατριτζιώτη: Μια υποψηφιότητα που ταράζει τα νερά στην Πάφο μας!

Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές, εκτοπισθέντες συγχωριανοί μου, συμπολίτες μου. Άνθρωποι δικοί μου.

Στις κομβικής σημασίας εκλογές του Ιουνίου δηλώνω παρών διεκδικώντας μία θέση στην επερχόμενη Δημοτική ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου.


Εκλογές που η επόμενη μέρα αυτών βρίσκει κοινωνία, Κράτος και φορείς να εργάζονται για την επιτυχία της πιο περίπλοκης μεταρρύθμισης των τελευταίων ετών.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, στη γιορτή αυτή της δημοκρατίας, θέλω να είστε και εσείς παρών. Για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της πόλης μας. Μαζί να διαμορφώσουμε, να κτίσουμε τις βάσεις για ένα νέο ανανεωμένο Δημοτικό Συμβούλιο. Δυναμικό, εργατικό, ευέλικτο, τολμηρό. Με αμερόληπτη κρίση. Ένα συμβούλιο χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς περιθωριοποιήσεις. Ένα Συμβούλιο αλληλοσεβασμού.

Δεν θα περιαυτολογήσω. Θα ήμουν ευτυχής αν όσοι με γνωρίσατε, όσοι με ζήσατε, όσοι μοιραστήκαμε αγώνες και δράσεις μοιραστείτε με τρίτους δύο καλά λόγια. Αν δώσετε το τηλέφωνο μου σε όσους θέλουν να με γνωρίσουν, σε όσους χρειάζονται βοήθεια και αντιληφθήκατε ότι μπορώ να βοηθήσω, να προσφέρω.

Με βάση τον περί Δήμων νόμο του 2022 η διοίκηση του δήμου πρέπει να ασκείται συλλογικά από το Δημοτικό συμβούλιο. Συμβούλιο στο οποίο διεκδικώ θέση και ρόλο.

Σε ένα υγειές Δημοτικό Συμβούλιο λοιπόν θα εργαστώ με αυταπάρνηση. Δεν θα εθελοτυφλώ. Θα μεταφέρω τις εμπειρίες που απέκτησα μέσω δραστηριοποίησης μου σε εθελοντικές δράσεις. Θα αφουγκράζομαι. Θα προσφέρω και θα ζητώ βοήθεια, γνώσεις, εμπειρίες.

Προσωπικός μου στόχος να σχεδιάσουμε και να εφαρμόσουμε μεταξύ άλλων μία ανθρωποκεντρική διοίκηση. Για να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε και μας αξίζει.

Απευθύνομαι στον κάθε ένα από εσάς.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Κούλλα Πατριτζιώτη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Πάφου.
Δημοκρατικός Συναγερμός.