Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση  Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου

Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου προκηρύσσει το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου


και σύμφωνα με το καταστατικό του καλεί τα μέλη του σε ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εκτός από τις αρχαιρεσίες, λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, οικονομικό και καλλιτεχνικό απολογισμό καθώς και οποιοδήποτε θέμα υποβληθεί γραπτώς στο Διοικητικό Συμβούλιο 15 μέρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

Τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα πρέπει να έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Κέντρο μέχρι και το 2014. Την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης θα υπάρχει η δυνατότητα διευθέτησης της συνδρομής.

Κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση θα γίνει ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του εννεαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, για την επόμενη τριετία.

Σύμφωνα με το καταστατικό, όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι μέλη του ΚΚΔΙΘ, να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους, να έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Κέντρο μέχρι και το 2014, να είναι ηλικίας άνω των 21 ετών και να είναι εκπρόσωποι όλων των ειδικοτήτων των παραστατικών τεχνών (ηθοποιοί, σκηνοθέτες, θεατρικοί συγγραφείς, θεατρολόγοι, συνθέτες, χορογράφοι, σκηνογράφοι, χορευτές κ.λπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν γραπτώς την υποψηφιότητά τους στον Γραμματέα του Δ.Σ., στα γραφεία του ΚΚΔΙΘ (Ρηγαίνης 38, 1ος όροφος, Λευκωσία) το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, στις 4:00μ.μ. Η υποψηφιότητά τους θα πρέπει υποστηρίζεται γραπτώς από ένα άλλο τακτοποιημένο μέλος του ΚΚΔΙΘ.

Πληρεξούσιοι αντιπρόσωποι γίνονται δεκτοί, όπως σημειώνεται, σε Γενική Συνέλευση, σε περίπτωση κωλύματος του αντιπροσωπευόμενου με την παρουσίαση γραπτού πληρεξούσιου. Κάθε μέλος μπορεί να αντιπροσωπεύει μόνο ένα απουσιάζον μέλος. Τα πληρεξούσια πρέπει να παραδίδονται στον Πρόεδρο της Συνέλευσης πριν από την έναρξη των εργασιών της.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014 στις 4:30μ.μ., στην Αίθουσα «Καστελιώτισσα» (Αγίου Μάρωνα, Πύλη Πάφου) στη Λευκωσία, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/

.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα Γραφεία του ΚΚΔΙΘ στο τηλέφωνο 22 674 920 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected]