Η παράσταση Σουπέρνοβα απόψε στην Πάφο

Η παράσταση Σουπέρνοβα απόψε στην Πάφο

Προβάλλεται απόψε στην Πάφο η παράσταση της χρονιάς στην Αθήνα ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ.


Η παράσταση σύμφωνα με δελτίο τύπου στήθηκε από πέντε νέα παιδιά, απόφοιτοι του Θεάτρου Τέχνης Κάρολο Κούν τα οποία έφτιαξαν την θεατρική ομάδα « Καταλάθος»

Απ’ την παράσταση πέρασαν πάρα πολλοί, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης, Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καθώς και ταλαντούχα παιδιά με όρεξη για υποκριτική σε μια περίοδο που ο πολιτισμός περνάει κρίση. Στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Κώστας Συλβέστρος με ρίζες από την Πάφο που πάντα επισκέπτεται την πόλη του για να συναντήσει συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου κάπου ανάμεσα στη γέννηση και το θάνατο βρίσκεται η ζωή. Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου και η Φωτεινή Αθερίδου, ενώνουν λοιπόν αυτούς τους δύο πόλους της ανθρώπινης ύπαρξης, γράφοντας και σκηνοθετώντας δύο έργα, και δημιουργούν το… SUPERNOVA!

Πρόκειται για δύο σαραντάλεπτες θεατρικές δημιουργίες, με διαφορετικές ατμόσφαιρες και ξεχωριστό χαρακτήρα η καθεμία, που όμως έχουν κοινό παρανομαστή το χιούμορ! Που ξορκίζει το φόβο και γεμίζει ελπίδα, προστίθεται στην ανακοίνωση,

Το κείμενο και η σκηνοθεσία είναι της Φωτεινή Αθερίδου (Και μετά; Και μετά;), Βασίλης Μαυρογεωργίου (Dying Sweetly) Παίζουν: Ιωάννης Καπελέρης, Ιωάννης Μπισμπικόπουλος, Κώστας Σιλβέστρος, Γιώργος Φλωράτος, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Μπακλατζίογλου

Η παράσταση θα δοθεί απόψε στο Πολυχώρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής στις 20:30

ΚΥΠΕ/ΚΠ/