Η προώθηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου Πάφου στην Βουλή

Σύσκεψη πραγματοποιείται  στην Βουλή των Αντιπροσώπων υπό την προεδρία του Προέδρου


της κ. Γιαννάκη Ομήρου για την προώθηση σημαντικών θεμάτων του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της τοπικής αρχής.

Στην σύσκεψη η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων , θα συζητηθούν η αξιοποίηση από τον Δήμο πόρων από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία και Προγράμματα για την προγραμματική περίοδο 2014- 2020 και το αίτημα του Δήμου Πάφου και άλλων φορέων της Επαρχίας Πάφου για τη δημιουργία της αναγκαίας υποδομής στη θαλάσσια περιοχή παρά το Λιμανάκι Πάφου για την επίσκεψη κρουαζερόπλοιων και την αποβίβαση επιβατών.

Στη σύσκεψη ,προστίθεται στην ανακοίνωση θα συμμετάσχουν οι Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου , εκπρόσωποι των εμπλεκομένων Υπουργείων , κρατικών Υπηρεσιών και οργανισμών και από πλευράς του Δήμου Πάφου ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, ο αντιδήμαρχος και οι επικεφαλής των Δημοτικών ομάδων, οι πρόεδροι των επιτροπών Πολεοδομίας και τεχνικών θεμάτων και εξωτερικών σχέσεων και υπηρεσιακοί λειτουργοί. Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 10:30 το πρωί.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/