Κακίζουν τη συμπεριφορά του προέδρου της ομοσπονδίας

Κακίζουν τη συμπεριφορά του προέδρου της ομοσπονδίας

Με ανακοίνωση τους οι Συνδέσμοι φιλάθλων της Ανόρθωσης, του ΑΠΟΕΛ, της Α.Ε.Κ Λάρνακας, της Ε.Ν.Παραλιμνίου και του Ολυμπιακού Λευκωσίας


κακίζουν τη συμπεριφορά του προέδρου της ομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Ο πρόεδρος της Κ.Ο.Π σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, προβαίνει σε ασταμάτητες πράξεις εθνικής μειοδοσίας. Η θέση των προαναφερθέντων συνδέσμων είναι πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης αναγνώρισε το ψευδοκράτος και νομιμοποίησε την εισβολή, είναι επικίνδυνος για το κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και για την πατρίδα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φιλάθλων:

“ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΔΡΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ.

ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ Τ/Κ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΠ, ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠ.

ΥΓ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥ.ΦΙ. Ε.Ν.Π.-ΘΥΡΑ 26 ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ”