Καλύτερα στην υγεία του ο 2χρονος Ιορδάνης μετά την επιστροφή του από την Μπανγκόκ

Καλύτερα στην υγεία του ο 2χρονος Ιορδάνης μετά την επιστροφή του από την Μπανγκόκ

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του μόλις 2 χρονών και 2 μηνών σήμερα Ιορδάνη,


από την Βουλγαρία, που διαμένει στην Πάφο μετά την επιστροφή της οικογένειας Ιορδάνοβα από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης όπου είχε μεταβεί για να υποβληθεί ο μικρός σε θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την όραση του. Η κάθε επίσκεψη του μικρού στην ειδική κλινική της Ταϊλάνδης ( HospitalThailandBangkok)    σύμφωνα με την γιαγιά του 2χρονου αγοριού Νέλη Ιορδάνοβα αναλογεί σε 30 χιλιάδες ευρώ, χρηματικό ποσό το οποίο είχε σταλεί στην κλινική πριν την έναρξη της θεραπείας. Η θεραπεία του Ιορδάνη όπως ανέφερε η γιαγιά του μικρού, ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο , μετά από παραμονή στην Μπανγκόκ για 21 ημέρες, και αμέσως η οικογένεια επέστρεψε στην Κύπρο. Ο μικρός Ιορδάνης που είναι το μοναδικό παιδί της οικογένειας, γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου με πρόβλημα στην όραση του. Στις 23 Μαρτίου η οικογένεια αναχώρησε για το «ταξίδι της αποθεραπείας» στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Σύμφωνα με την κ Νέλη Ιορδάνοβα η πράξη αλληλεγγύης , φιλανθρωπίας, προσφοράς, αλληλοβοήθειας και αγάπης των δημοτών της Πάφου και όχι μόνο, έφεραν την επίτευξη του στόχου και την συγκέντρωση του ποσού των 30 χιλιάδων ευρώ  προς  ενίσχυση της οικογένειας  Ιορδάνοβα και την αποθεραπεία της  πρώτης φάσης του μικρού Ιορδάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όραση του. η δεύτερη φάση της αποθεραπείας του θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με τους οικείους του, σήμερα, ο μικρός Ιορδάνης περπατάει και άρχισε να μιλάει ενώ συνεχίζει τις φυσιοθεραπείας τις εργοθεραπείες και την υγροθεραπεία μέσα στην πισίνα ,τις οποίες είχε αρχίσει στην Κλινική της Ταϊλάνδης .

Η Νέλη Ιορδάνοβα ευχαρίστησε τον κόσμο για την συνεισφορά του προσθέτοντας πως χωρίς την βοήθεια του κόσμου δεν θα μπορούσε η οικογένεια να μεταβεί στην Ταϊλάνδη. Πριν την αναχώρηση της από την κλινική της Ταϊλάνδης η οικογένεια έκλεισε το επόμενο ραντεβού για την δεύτερη φάση της αποθεραπείας περίπου μετά από ένα χρόνο. Ήδη το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ για την πρώτη φάση της αποθεραπείας του μικρού συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων και από την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/