Κι όμως, το Πάφος2017 προχωράει κανονικά!

Κι όμως, το Πάφος2017 προχωράει κανονικά!

Θετικό και απόλυτα ενθαρρυντικό ήταν το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της προόδου και του καλλιτεχνικού προγράμματος της ΠΠΕ Πάφος 2017, που παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες την περασμένη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014.


Η παρουσίαση του έργου που ήδη υλοποιείται όπως και ο σχεδιασμός της πορείας της Πάφου μέχρι το 2017, παρουσιάστηκε στις Βρυξέλλες ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής για θέματα Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Τον Οργανισμό αντιπροσώπευσαν η Εκτελεστική Διευθύντρια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και η Καλλιτεχνική Ομάδα του Πάφος 2017 με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πάφος 2017, Δρ. Χρίστο Πατσαλίδη.

Τα μέλη της αρμόδιας Επιτροπής για θέματα «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας» εξέφρασαν πλήρη ικανοποίηση για την πορεία της Πάφου προς το 2017 ενώ εκτίμησαν πως παρά την κρίσιμη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο, ο Οργανισμός κινείται με πολύ θετικούς ρυθμούς.

Η αξιολόγηση ήταν προγραμματισμένη και εντάσσεται στο πλαίσιο της παρακολούθησης (Monitoring) της πορείας προετοιμασίας του προγράμματος που καταρτίζει η Πάφος ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2017.