Κοινοποιήθηκε η γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα για την Μαρίνα στην Πάφο

Κοινοποιήθηκε η γνωμάτευση του Γ. Εισαγγελέα για την Μαρίνα στην Πάφο

Στα χέρια της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων είναι από σήμερα η γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα η οποία είχε ζητηθεί ως προς το αν πληρούνται οι πρόνοιες της νομοθεσίας για τις οικονομικές εγγυήσεις που παρουσίασε η κοινοπραξία Poseidon που κέρδισε τον διαγωνισμό για την μαρίνα της Πάφου.

Αυτό επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, με δηλώσεις του στον «Φ». Βάσει της διαδικασίας, τόνισε ο κ. Δημητριάδης, στα τέλη του μήνα η Διαχειριστική Επιτροπή συνέρχεται για να αποφασίσει, βάσει της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγγελέα, αν η προσφορά για την κατασκευή της μαρίνας της Πάφου κατακυρωθεί τελεσίδικα πλέον στον προτιμητέο προσφοροδότη, Poseidon, ώστε να αρχίσουν τα έργα ή αν θα πρέπει να ανατεθεί το έργο στην επιλαχούσα κοινοπραξία της οποίας ηγείται η Pafilia.


Η επίδοση της γνωμάτευσης του Γενικού Εισαγελέα, πάντως, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την τελευταία συνεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων και τη νέα εμπλοκή που παρατηρήθηκε, αντιμετωπίζεται θετικά από τους φορείς της επαρχίας Πάφου δεδομένου ότι πλέον συνιστά το τέλος του δρόμου, αφού θα σημάνει κατακύρωση του έργου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Πηγή: Φιλελεύθερος