Κρίσιμος τραυματισμός 49χρονου σε εργοτάξιο στην Πέγεια

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίσθηκε από ιδιώτες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου 49χρονος Ομογενής


μετά τον τραυματισμό του σε εργοτάξιο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας . Σύμφωνα με την αστυνομία το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 14:30 όταν ο 49χρονος προσπαθούσε να τοποθετήσει διαφημιστική πινακίδα όταν συμπιέστηκε μεταξύ του ανυψωτικού μηχανήματος και τοίχου .

Ο 49χρονος υπέστη πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση . Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Χειρουργικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου Παναγιώτη Παπαδόπουλο ο 49χρονος υπέστη πολλαπλές κακώσεις στην κοιλιακή χώρα, εσωτερική αιμορραγία, και κάκωση λεπτού εντέρου ενώ αποκαταστάθηκε το αίμα που είχε χάσει.

Την σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του τμήματος επιθεώρησης Εργασίας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων όπου συλλέγουν στοιχεία για τα αίτια του εργατικού ατυχήματος.

0 49χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφουκαι η κατάσταση του κρίνεται κρίσιμη.

 

ΚΥΠΕ/ΚΠ/