Μ. Παυλίδης: Συνεργασία όλων για το καλό της Γεροσκήπου

Μ. Παυλίδης: Συνεργασία όλων για το καλό της Γεροσκήπου

Xέρι συνεργασίας προς τους δημότες της Γεροσκήπου αλλά και στους ανθυποψήφιους του στις Δημοτικές/Κοινοτικές εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου, Γ. Μαλλουρίδη και Α. Σιήκκη, απευθύνει ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης, ο οποίος επί του θέματος έχει αποστείλει σχετικές επιστολές.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως απαιτείται συνεργασία για όλα αυτά που έχουν λεχθεί στην προεκλογική περίοδο. “Ευελπιστώ όπως ανταποκριθούν για το καλό της Γεροσκήπου”, συνέχισε.


Ο κ. Παυλίδης είπε πως αναμένεται να αναθέσει και στους δημότες της Γεροσκήπου ακόμη και προεδρίες επιτροπών που δεν πηγάζουν από τη νομοθεσία, όπως της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας.

Ακολούθως αναφέρθηκε στην τελετή ανάληψης των καθηκόντων του νέου δημοτικού συμβουλίου Γεροσκήπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυδύναμου Κέντρου Γεροσκήπου που θα γίνει την Τετάρτη στις 18:00 το απόγευμα. Πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την εκλογή Αντιδημάρχου, αλλά και για τη διανομή των προεδριών των διαφόρων επιτροπών του Δήμου.

Ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως βασική του επιδίωξη, εκτός από τα έργα που δρομολογούνται, όπως ο συνδετήριος δρόμος, το Κέντρο Υγείας, η ανακατασκευή της κεντρικής λεωφόρου Μακαρίου και ο βόρειος παρακαμπτήριος θα είναι η αξιοποίηση του παλιού ΚΕΝ Γεροσκήπου που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, θα διευθετηθεί επαφή με την Τράπεζα Κύπρου ώστε τα συμφωνηθέντα να πραγματοποιηθούν.

Στόχος, συνέχισε, είναι όπως ο χώρος αυτός με τη μοναδική αρχιτεκτονική και ιστορία να αποτελέσει το νέο Δημοτικό Μέγαρο Γεροσκήπου, στεγάζοντας τις υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και η δημιουργία ενός πολυδύναμου κέντρου νεολαίας, αλλά και να φιλοξενεί τελετές και δεξιώσεις γάμων.

Πηγή: ΚΥΠΕ