Νέο δρομολόγιο για Αθήνα εγκαινιάζει τον Απρίλη η Ryanair

Νέο δρομολόγιο για Αθήνα εγκαινιάζει τον Απρίλη η Ryanair

Νέο καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Πάφου και Αθήνας εγκαινιάζει από την 1η Απριλίου η Ryanair.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τα εισιτήρια θα διατίθενται από αύριο, Τετάρτη προς πώληση στην ιστοσελίδα ryanair.com, ξεκινώντας από €12.

Όπως αναφέρεται, η πώληση του ναύλου περιλαμβάνει όλους τους φόρους και επιβαρύνσεις και οι επιβάτες που ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή χωρίς να τους παρέχεται δικαίωμα προτεραιότητας κατά την επιβίβαση, μπορούν να κάνουν κράτηση, online check-in και να πετάξουν με το ναύλο των €12 που διαφημίζεται.

Η Ryanair ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2014 με τους 10 κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του νέου δρομολογίου στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το καλοκαίρι του 2014 η εταιρεία θα πετάει από την Πάφο για Αθήνα 7 φορές την βδομάδα, για Βρυξέλλες Σαρλερουά 2 φορές την βδομάδα και για Χανιά 5 φορές την βδομάδα.

Επίσης θα πετάει για Κάουνας 1 φορά την βδομάδα, Κρακοβία 2 φορές την βδομάδα, Λονδίνο Στάνστεντ 6 φορές την βδομάδα, Μάντσεστερ 2 φορές την βδομάδα, Πάτρα 3 φορές την βδομάδα, Στοκχόλμη 1 φορές την βδομάδα και Θεσσαλονίκη 11 φορές την βδομάδα.