Οι Οικολόγοι μελετούν προβλήματα στον Μούτταλλο

Οι Οικολόγοι μελετούν προβλήματα στον Μούτταλλο

Μέλη της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, επισκέφτηκαν την περιοχή Μουττάλλου μετά από πρόσκληση επηρεαζόμενων κατοίκων της περιοχής.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο κοινοτάρχης Μουττάλλου ο κ. Ανδρέας Παπαπέτρου, και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανδρέας Χρυσάνθου.


Είδαμε επιτόπου:
α) Τον προτεινόμενο χώρο για την ανέγερση του πράσινου σημείου, που θα καλύπτει τις ανάγκες της δημαρχούμενης πόλης και κοινότητες της δυτικής Πάφου. Ήδη έχουμε αποστείλει επιστολή στο Δήμο Πάφου, από τον οποίο ζητούμε την περιβαλλοντική μελέτη που έχει εκπονηθεί για το πράσινο σημείο.

β) Το παρακείμενο ρυάκι, που είναι ενταγμένο στο σχέδιο Νατούρα, που έχει μπαζωθεί.

γ) Στην πιο πάνω περιοχή, εδώ και χρόνια λειτουργεί σκυροθραυστική μονάδα που επηρεάζει άμεσα, την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι στο παρελθόν, έχουμε καταγγείλει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί, με τη λειτουργία του σπαστήρα και άλλων οχληρών δραστηριοτήτων, χωρίς δυστυχώς να ιδρώσει το αυτί κανενός αρμοδίου.

Η όλη εικόνα της περιοχής είναι απαράδεκτη και χρειάζεται όπως ληφθούν άμεσα μέτρα, για αποκατάσταση της οχληρίας, έτσι ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών
Επαρχιακή Επιτροπή Πάφου