Ο Γιαννάκης Λαζάρου νέος  επαρχιακός γραμματέας στο ΔΗΣΥ Πάφου

Ο Γιαννάκης Λαζάρου νέος επαρχιακός γραμματέας στο ΔΗΣΥ Πάφου

Το 13ο Επαρχιακό Συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Πάφο που πραγματοποιήθηκε χθες ανέδειξε την νέα επαρχιακή γραμματεία του ΔΗΣΥ Πάφου Η καταμέτρηση των ψήφων ολοκληρώθηκε στη μία περίπου μετά τα μεσάνυκτα.


Στις κάλπες που είχαν στηθεί στο μέγαρο της ΣΕΚ Πάφου, είχαν δικαίωμα να προσέλθουν 1046 εκλέκτορες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 χθες το απόγευμα .

Επαρχιακός γραμματέας στο ΔΗΣΥ Πάφου επανεξελέγη ο Γιαννάκης Λαζάρου με 490 ψήφους από τους 867 που ψήφισαν στο επαρχιακό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμούς . Την ίδια θέση του Επαρχιακού γραμματέα διεκδικούσαν ο Κώστας Λοιζίδης που εξασφάλισε 246 ψήφους , ο Λάκης Χριστοδούλου που πήρε 75 , και ο δρ Ηλίας Παπαδόπουλος που έλαβε 38.

Στην θέση του αναπληρωτή επαρχιακού γραμματέα εξελέγη ο Λεωνίδας Τσοκάς με 422 ψήφους και με διαφορά 5 ψήφων από τον ανθυποψήφιο του Μιχάλη Χ’’ Μιτσή που έλαβε 417 .

Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας εξελέγη ο Χαράλαμπος Πάζαρος με 394ψήφους . Την θέση του οργανωτικού γραμματέα διεκδίκησαν οι Νίκος Κούβαρος που έλαβε 386 ψήφους και ο Νίκος Μαυρονικόλας που εξασφάλισε 64 .

Γραμματέας Κλαδικών Επαγγελματικών Οργανώσεων εξελέγη ο Γιώργος Αντωνιάδης ο οποίος εξασφάλισε 446 ψήφους . Την θέση του Γραμματέα Κλαδικών Επαγγελματικών Οργανώσεων διεκδικούσε και ο Μιχάλης Μιχαηλίδης που έλαβε 384 ψήφους .

Γραμματέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξελέγη ο Πάμπος Τσοκάς με 372 ψήφους . Την θέση διεκδίκησαν επίσης ο Λευτέρης Πολυδώρου που έλαβε 285 ψήφους και ο Χαράλαμπος Μέλιος, 168 .

Επίσης στην θέση της γραμματέας της ΓΟΔΗΣΥ εξελέγη η Άντρη Πίτρου Σάββα με 430 ψήφους έναντι 403 της Άντρης Κανάρης .

Στις 7 θέσεις της ενιαίας εκλογής γραμματείας εξελέγησαν οι Αντώνης Ευριπίδου, Νίκος Παπαντωνίου. Γιώργος Παπαδαυίδ , Εμανουέλα Ζωνιά, Νικόλας Χαρπίδης , Νεοφύτα Χρυσάνθου Ανδρέου, και ο Χάρης Τζολής.