Ο κατασκηνωτικός χώρος της Π. Χρυσοχούς τέθηκε στην συνάντηση Α. Οδυσσέως και του αν. Διευθυντή του τμήματος Δασών

Η σύμβαση της μίσθωσης του κατασκηνωτικού χώρου στην Πόλη Χρυσοχούς


τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Αναπληρωτή Διευθυντή του τμήματος δασών Τάκης Τσιντίδη και του δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Οδυσσέως δεσμεύτηκε όπως η τοπική αρχή προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες που απαιτούνται σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει και φέτος ο κατασκηνωτικός χώρος.

Ο κ Οδυσσέως ανέφερε ακόμη πως το θέμα του κατασκηνωτικού χώρου και της λειτουργίας του αναμένεται να τεθεί στο πλαίσιο συνεδρίασης της διαχειριστικής επιτροπής που συστάθηκε με βάση τη σύμβαση μίσθωσης ώστε να εξεταστούν τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια , υγεία και καθαριότητα αλλά και το καθεστώς με το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και φέτος ο κατασκηνωτικός χώρος.

Σύμφωνα με την τοπική αρχή ήδη έχουν ετοιμαστεί νέα σχέδια τα οποία έχουν υποβληθεί εδώ και μερικές ημέρες για την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας.

Έχω ενημερώσει, είπε ο κ Οδυσσέως, το κ Τσιντίδη ότι ο Δήμος προχώρησε με την υποβολή νέων σχεδίων εδώ και μερικές ημέρες σε σχέση με την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και οι εργασίες της ομάδας για την ετοιμασία των εγγράφων προκήρυξης του διαγωνισμού που αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την επιλογή του επενδυτή που θα αναλάβει τη υλοποίηση του masterplan και των αρχιτεκτονικών σχεδίων και που στην συνέχεια θα αναλάβει και την διαχείριση του αναβαθμισμένου κατασκηνωτικού χώρου όπως προβλέπεται στην σχετική σύμβαση που έχει συνάψει ο Δήμος με το Τμήμα Δασών.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/