Πάφος FC: Έρχονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα!

Πάφος FC: Έρχονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα!

Εβδομάδα εξελίξεων προμηνύεται αυτή που μπήκε για την Πάφος FC. Όπως διαμηνύεται από τα ενδότερα της παφιακής ομάδας στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προκύψουν ανακοινώσεις αναφορικά με τον προπονητή που θα ηγηθεί της ομάδας στη νέα σεζόν, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή.

Το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς παραμένει ψηλά στη λίστα, όσον αφορά τον προπονητή, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.


Παράλληλα υπάρχουν διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές με σκοπό ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ οι γαλάζιοι είναι σε επαφές με Ολυμπιακό Πειραιώς και Σλόβαν Μπρατισλάβας για την παραμονή των Μαμαντού Κανέ και Κενάν Μπάιριτς αντίστοιχα. Εφτά-οκτώ προσθήκες αναμένεται πως θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου.

Όσον αφορά στην προετοιμασία της Πάφος FC ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, το πιθανότερο σενάριο θέλει το πρώτο και βασικό στάδιο να πραγματοποιείται στη Λετονία, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Η αποστολή της παφιακής ομάδας θα αναχωρήσει μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου για τη Βαλτική χώρα και εκεί θα παραμείνει για μεγάλο διάστημα, περίπου τριών εβδομάδων. Θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, το οποίο πιθανότατα να πραγματοποιηθεί στην Αυστρία. Λεπτομέρειες αναφορικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και τα φιλικά δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί.

Πρόθεση των ανθρώπων της Πάφος FC είναι όπως μέχρι και την αναχώρηση για τη Λετονία να έχει συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας περιόδου, έτσι ώστε ο νέος προπονητής να έχει την ευχέρεια να δουλέψει και να περάσει τα δικά του «θέλω» στους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, προσπάθεια γίνεται, ώστε ο Λύσανδρος Παπαστυλιανού να ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο νεαρός επιθετικός που εντυπωσίασε τη λήξασα σεζόν με την ομάδα Κ19 αναμένεται να καταταχθεί στον στρατό και έπειτα θα ζητηθεί άδεια για μετάβαση στο εξωτερικό. Στην αποστολή επίσης θα βρεθούν ένας-δύο ακόμα νεαροί από την ακαδημία.

Πηγή: Φιλελεύθερος