Πάφος FC: Κατηφόρα δίχως τέλος – Ήττα κι από την Ομόνοια…

Πάφος FC: Κατηφόρα δίχως τέλος – Ήττα κι από την Ομόνοια…

Η Ομόνοια έκανε όσα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε την ουσία και έβαλε δυο γκολ… Τα πρώτα 15 λεπτά “κύλησαν” χωρίς ευκαιρία. Ένα σουτ του Ντέρμπισαϊαρ στο 6′ δεν δυσκόλεψε τον Κόπριβετς ενώ στο 9′ ο Ντεούλ σούταρε έξω.

Η υπεροχή που είχε η Ομόνοια από το ξεκίνημα έφερε αποτέλεσμα στο 18′ όταν ο Τζαρσίνιο ανατράπηκε απ’ τον Χόριτς και ο διαιτητής “σφύριξε” το πέναλτι. Ο Ντέρμπισαϊαρ ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0!


Απ’ εκεί και πέρα το παιχνίδι “άνοιξε” κάπως. Στο 21′ είχε και η Πάφος μια καλή στιγμή μετά από κόρνερ, με κεφαλιά του Ταραβέλ που πήγε λίγο έξω ενώ στο 23′ οι πράσινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Χριστοδούλου.

Στο 28′ μια κεφαλιά του Χόριτς πήγε μόλις πάνω απ’ την εστία και στο 30′ ο Χριστοδούλου είπε “όχι” σε σουτ του Ντεούλ. Η επόμενη ευκαιρία ανήκε στην Ομόνοια, που στο 32′ έφτασε στο 2-0… Χριστοφή, Καντέ και Ματ συνεργάστηκαν ωραία και ο Άγγλος από κοντά σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και προσωπικό!

Δυο λεπτά αργότερα ο Ματ απείλησε ξανά με κεφαλιά όμως ο Κόπριβετς απέκρουσε αυτή την φορά.

Το δεύτερο μέρος

Με το σκορ στο 2-0 είχαν σχεδόν όλα κριθεί και σύντομα με την επανέναρξη το ματς “τέλειωσε”. Στο 51′ ο Κόπριβετς έκανε μεγάλο λάθος μετά από πίεση του Ματ και ο Χριστοφή πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-0! Στο 62′ η Πάφος μετά από κόρνερ απείλησε με τον Πογιέτ όμως η κεφαλιά του πήγε στο δοκάρι.

Ακολούθησε ένα διάστημα χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, με την ομάδα του Πέτεφ στο 76′ να “αγγίζει” το 4-0 όταν ο Χριστοφή πλάσαρε και ο Χόριτς έκοψε πάνω στην γραμμή.

Ομόνοια: Χριστοδούλου, Τζαΐλσον, Καντέ (58′ Παναγιώτου), Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Σοάρες, Χριστοφή, Τζαρσίνιο, Λόπες, Ντέρμπισαϊαρ

Πάφος: Κόπριβετς, Γιάνζα, Ταραβέλ, Πογιέτ, Χόριτς, Γκάμποβς, Χριστοδούλου (62′ Κοβαλένκο), Μοστέφα, Ντεούλ, Μπρουλς, Σικόρσκι

Πηγή: Kerkida.net