Πάφος FC: Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ

Πάφος FC: Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το ρόστερ

Στο τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της μπήκε η Πάφος FC. Από σήμερα μετακομίζει στην Κακοπετριά, αλλά οι προπονήσεις θα γίνονται στο κοινοτικό στάδιο της Κοράκου.

Στην κοιλάδα της Σολέας, λοιπόν, η παφιακή ομάδα θα παραμείνει για μία εβδομάδα, πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις. Στο μεταξύ, γίνεται προσπάθεια για να διευθετηθούν και κάποια φιλικά παιχνίδια.


Ο προπονητής Λούκα Έλσνερ αναμένεται να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τους υπό δοκιμή παίκτες, ενώ την αποστολή ενίσχυσαν και κάποιοι νεαροί παίκτες που ήταν πέρσι στη β΄ ομάδα, με σκοπό να αξιολογηθούν για μια εβδομάδα από την τεχνική ηγεσία και ακολούθως να παρθούν αποφάσεις.

Ο στόχος που τέθηκε από το ξεκίνημα για τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, με ένα γεμάτο ρόστερ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας, επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Αν και υπάρχουν φυσικά εκκρεμότητες, τα μεγάλα κενά του ρόστερ γέμισαν σχετικά γρήγορα. Υπάρχει πρόθεση να αποκτηθούν ακόμη τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές, ικανοί να προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα.

Με τη σφραγίδα πάντως του επενδυτή Σεργκέι Λομάκιν αλλάξαν πάρα πολλά στην ομάδα. Έφερε άλλη πνοή και άπαντες ελπίζουν όλα να κυλήσουν ομαλά και η ομάδα να παρουσιαστεί αξιόμαχη και στο πρωτάθλημα. Εκκρεμότητες για την ώρα υπάρχουν και με την ανακατασκευή των γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και όσον αφορά την οργάνωση της ακαδημίας, που πλέον είναι στοίχημα για τη νέα διοίκηση.

Στο μεταξύ, μέσω των κοινωνικών δικτύων η διοίκηση καλεί τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας.

Πηγή: Πολίτης