Πέραν των 800 οικογενειών στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Πάφου

Πέραν των 800 οικογενειών στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Πάφου

Οκτακόσιες και πλέον οικογένειες στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πάφου ενώ οι αιτήσεις ατόμων για να στηριχθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο αυξάνονται  σημαντικά,  ανέφερε η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου Μαρία Ζαβρού.

Η κ. Ζαβρού ανέφερε πως οι προσπάθειες θα συνεχιστούν για τη στήριξη των ατόμων που στηρίζει και σιτίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Πάφου και με τη διεξαγωγή εράνων προκειμένου να προσφερθούν στους συνανθρώπους μας εκτός από τη ξηρά τροφή και άλλα είδη.


Πρόσθεσε πως αύριο Παρασκευή αλλά και στις 3 Απριλίου  θα δοθεί σε όλους τους δημότες που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχυμένο πακέτο  για το Πάσχα.

Οι προσπάθειες, ανέφερε  στο ΚΥΠΕ, θα συνεχιστούν και με τη διοργάνωση στις 24 Μαΐου έξω από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, μεγάλης συναυλίας με στόχο τόσο τη συγκέντρωση εισφορών όσο και τροφίμων.

Στο μεταξύ εγκύκλιος του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου θα αναγνωστεί την Παρασκευή στους Χαιρετισμούς αλλά και την Κυριακή στη Θεία Λειτουργία, σε όλες τις εκκλησίες της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου, σύμφωνα με την οποία θα καλείται όλο το  εκκλησιαστικό πλήρωμα να προσφέρει είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Πάφου.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΜΜ)