Πανηγύρι Λουλουδιών από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Πανηγύρι Λουλουδιών από την Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη

Μεγάλη εκδήλωση το « Πανηγύρι των Λουλουδιών » διοργανώνει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη


η οποία δραστηριοποιείται εθελοντικά στηρίζοντας 550 άπορες οικογένειες της επαρχίας Πάφου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Δημόσιο Κήπο έναντι από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου από τις 16:00 μέχρι στις 20:00 προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση η παρουσία και η ευαισθητοποίηση του κόσμου στο να συμβάλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη είναι σημαντική .

Ο ρόλος του εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση του κυπριακού λαού προστίθεται στην ανακοίνωση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, γίνεται ακόμη πιο σημαντικός, αφού σήμερα πολλοί συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, που βιώνει η πατρίδας.

Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Μαίρη Νεοφύτου θα διατεθούν για αγορά τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για εκατοντάδες οικογένειες που συνεχώς αυξάνονται. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν, Καφετέριες (Αrabica) και Περίπτερα που θα προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Η κ Νεοφύτου μέσω της ανακοίνωσης απηύθυνε εκ νέου έκκληση στους συμπολίτες μας, στις επιχειρήσεις και στα οργανωμένα σύνολα , παρόλες τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, να συνεχίσουν να ενισχύουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή και να σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες , προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί είτε από το περίσσευμα του είτε από το υστέρημα του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει διακόσμηση τριών αρμάτων με λουλούδια, ενώ θα υπάρχει τραινάκι, φουσκωτά , χοροί , κλόουν και Face Painting, σχέδια με σπίρτα ,

Water Walker (Δραστηριότητα σε πισίνα), Ponny, Άλογα και Γαϊδουράκια , αγγειοπλαστική, Μοτοσυκλέτες, Ποδήλατα Αυτοκινητάκια και άλλες δραστηριότητες. Επίσης θα στηθεί παζαράκι με κοσμήματα, λουλούδια και αρωματικά κεριά αλλά και γλυκά προς ενίσχυση της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη.