«Πρωταθλήτρια» η Πάφος στην υγρασία

«Πρωταθλήτρια» η Πάφος στην υγρασία

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τις αυγινές κυρίως ώρες θα παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση, ενώ ενδέχεται να σχηματιστεί και τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ.
Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Παροδικά στα νότια και νοτιοδυτικά προσήνεμα παράλια το απόγευμα, θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, αλλά τις αυγινές κυρίως ώρες θα παρατηρείται τοπικά χαμηλή νέφωση και ενδέχεται να σχηματιστεί και τοπική αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν: