Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο (updated)

Πυρκαγιά σε διώροφο κτίριο (updated)

Μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, του ΤΑΕ Πάφου και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και η φωτιά κατασβέστηκε πλήρως σε σύντομο χρονικό διάστημα προτού επεκταθεί. Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση.

Σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά εκδηλώθηκε στο χώρο στάθμευσης του κτιρίου σε μεταλλικό ισόγειο όπου στεγάζεται κατάστημα (εργαστήριο) επιδιόρθωσης ραδιατέρ οχημάτων.


Από τη φωτιά καταστράφηκαν ραδιατέρ και άλλα εξαρτήματα, ενώ επηρεάστηκαν μετρητές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ένοικοι απομακρύνθηκαν, αφού λόγω των πυκνών καπνών δεν μπορούσαν οι ίδιοι να κατεβούν τις σκάλες από τα διαμερίσματα που βρίσκονταν πάνω ακριβώς από το συνεργείο.

Οι εξετάσεις προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, συνεχίζονται σήμερα.

Προηγούμενη Ενημέρωση

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 23.06 δέχτηκε κλήση για πυρκαγιά στην οδό Ακαμαντίδος στην Πάφο σε ισόγειο χώρο διώροφης οικοδομής στο οποίο στεγάζεται εργαστήριο επιδιόρθωσης ραδιατέρ οχημάτων.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Από τους καπνούς οι οποίοι διοχετεύτηκαν μέσω του κλιμακοστασίου σε διαμερίσματα της εν λόγω οικοδομής, επηρεάστηκαν ένοικοι των διαμερισμάτων οι οποίοι μετακινήθηκαν με ασφάλεια από την Πυροσβεστική υπηρεσία σε ανοικτό χώρο.