Σήμερα το πόρισμα για το θάνατο του 59χρονου

Σήμερα το πόρισμα για το θάνατο του 59χρονου

Τουρίστας που περνούσε τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στην Πάφο, έχασε χθες τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα της Κάτω Πάφου.

Τον άτυχο άντρα αντιλήφθηκε να χάνει τις αισθήσεις του η σύζυγος του, με την οποία κολυμπούσε και η οποία κάλεσε τον ναυαγοσώστη που τον έβγαλε στην ακτή παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες χωρίς αποτέλεσμα. Στο Νοσοκομείο Πάφου όπου μεταφέρθηκε όμως διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τη μάχη για τη ζωή.


Θύμα είναι επισκέπτης ηλικίας 59 ετών. Λίγο πριν το μεσημέρι, ο άτυχος άντρας κολυμπούσε με την σύζυγο του στην θάλασσα μπροστά από το ξενοδοχείο διαμονής τους, όταν έχασε τις αισθήσεις του.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως βοήθεια και ναυαγοσώστης τον προσέγγισε και τον έβγαλε στην παραλία, όπου με τη χρήση απινιδωτή επιχείρησε να τον επαναφέρει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο μεταξύ στην περιοχή μετέφερε τον άτυχο άντρα στο Νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη νεκρός.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 59χρονου θα διακριβωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο, προκειμένου να διαφανεί αν οφειλόταν σε παθολογικά αίτια ή σε πνιγμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ