Σκόρπισε τον Εθνικό με τριάρα! (VIDEO)

Σκόρπισε τον Εθνικό με τριάρα! (VIDEO)

Μεγάλη νίκη επί του Εθνικού με 3-0 πέτυχε η Πάφος συνεχίζοντας παράλληλα την ανοδική της πορεία στον πίνακα. Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί, εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες της προσφυγικές ομάδες και κατάκτησαν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναγκαστική αλλαγή και γκολ…


Με τον Ρόιν να σημαδεύει τρείς φορές τον Γκελασβίλι από την αρχή του αγώνα, στην τρίτη φορά, ο επιθετικός της Πάφου δεν λάθεψε και με όμορφο πλασέ νίκησε τον νεαρό Παναγιώτου για να κάνει το 1-0 στο 19΄.

Στο 33΄η Πάφος που είχε την υπεροχή έκανε αναγκαστική αλλαγή με τον Μάρκες να περνά στην θέση του Ιωάννου, ενώ ο Γκελασβίλι είχε άλλο ένα καλό σουτ που κατέληξε έξω. Ακολούθησε ένα σουτ από τον Πιντσέλι και τον Μουτίνιο που δεν είχαν κατάληξη στα δίκτυα με τις ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-0.

Προσπάθησε…
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει, κατάφερε να ελέγξει κάπως τον χώρο της μεσαίας γραμμής χωρίς όμως να μπορέσει να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Γκολ ο Μάατσι…
Εκεί που ο Εθνικός προσπαθούσε να βρει τον δρόμο για την αντίπαλη εστία η Πάφος ήταν αυτή που κατάφερε να φτάσει στο γκολ με τον Μάατσι. Ο Δημοσθένους μετά από ωραία ατομικό προσπάθεια έκανε την σέντρα και ο Μάατσι με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Δοκάρι και τρίτο γκολ
Η συνέχεια ανήκει στην Πάφο η οποία αφού βρήκε δοκάρι με τον Μάατσι, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τρίτο γκολ το οποίο πέτυχε λίγο πριν το φινάλε ο Γκριγκαλασβίλι.

ΠΑΦΟΣ FC: Ρόιν, Αλαμπί, Νταμάχου, Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι (Οκόγιε), Μουτίνιο (75’Γκριγκαλασβίλι), Μάτσι, Ιωάννου (33’Μάρκες), Δημοσθένους, Κχμαλάτζε.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παναγιώτου, Ιάκομπ, Πιντσέλι, Παγές, Πουτζουρής, Χάτζιαρος (75’Ντε Βράις), Χατζηβασίλης, Ατάντα, Ηλία, Κυριάκου, Μιράντα.

Πηγή: Protathlima.com