Σοβαρός τραυματισμός 63χρονου

Σοβαρός τραυματισμός 63χρονου

Ένας Ρώσος τουρίστας ηλικίας 63 χρόνων τραυματίσθηκε σοβαρά, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονη αλλοδαπή στην παραλιακή λεωφόρο Πάφου- Κόλπου των Κοραλίων.

Ο επισκέπτης επιχειρούσε να διασταυρώσει τον δρόμο προκειμένου να μεταβεί σε παρακείμενο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει. Η οδηγός του αυτοκίνητου που κατευθυνόταν από την Πέγεια προς την Πάφο δεν πρόσεξε τον πεζό, σε μια ελαφριά στροφή του δρόμου και τον παρέσυρε τραυματίζοντας τον σοβαρά.


Μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στον νεολογικό θάλαμο. Η κατάσταση του είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

Σε ένα οδικό δίκτυο της δεκαετίας του 70’. Χωρίς φωτισμό και πεζοδρόμια

Στο σημείο δεν υπάρχει ούτε διάβαση πεζών, ούτε και πεζοδρόμια και βρίσκεται στα όρια της κοινότητας Χλώρακας. Είναι το τμήμα του δρόμου από τα όρια του Δήμου Πάφου με την κοινότητα Χλώρακας μέχρι και την περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων στην Πέγεια που σχεδιάζεται η αναβάθμιση του δικτύου και η δημιουργία δρόμου τεσσάρων λωρίδων κυκλοφορίας αστικών προτύπων.

Με αφορμή το ατύχημα το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης δήλωσε ότι για άλλη μια φορά καταδεικνύεται η ανάγκη ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου τάφοι των βασιλέων προς Κόλπο Κοραλίων.

Το τροχαίο, συνεχίζει ο κύριος Σαββίδης, έγινε έξω από ξενοδοχειακή μονάδα που δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, δεν υπάρχει φωτισμός και γενικά είναι ένα οδικό δίκτυο της δεκαετίας του 1970.

Πηγή: CyprusTimes