Στελέχη ΔΗΣΥ: Πρωτοβουλία υπέρ Τσέλεπου – Αννίτα: Το κόμμα δεν δέχεται εκβιασμούς

Στελέχη ΔΗΣΥ: Πρωτοβουλία υπέρ Τσέλεπου – Αννίτα: Το κόμμα δεν δέχεται εκβιασμούς

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε πρωτοβουλία στελεχών του κόμματος για την πολύκροτη διαμάχη που ξέσπασε στην Επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα για το χρίσμα του υποψήφιου περιφερειάρχη του κόμματος.

Σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν 17 στελέχη του κόμματος, υποστηρίζει πως η στάση του ενός ενδιαφερόμενου, του Μάριου Τσέλεπου, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η ηγεσία, είναι «κομματικά ορθή και ιδιαίτερα αξιοπρεπής».


«Μας εκπλήττει η αντίδραση της ηγεσίας που αντί να ζητά λογοδοσία από τον κ. Κωστάκη Κωνσταντίνου για τη συμπεριφορά του στις περσινές προεδρικές εκλογές προτίθεται να τιμωρήσει το πειθαρχημένο στέλεχος μας, τον κ. Τσέλεπο.  Εκφράζουμε τη διαφωνία μας και περιμένουμε από την ηγεσία του κόμματος να σταθεί σωστά και δίκαια απέναντι σε όσους σέβονται τις αποφάσεις του κόμματος και σε όσους τις καταπατούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τα πιο κάτω στελέχη:

  1. Κίκης Γεωργίου
  2. Στέφη Δράκου
  3. Λεόντιος Ιεροδιακόνου
  4. Λούλλα Ιωνίδου
  5. Όθωνας Θεοδούλου
  6. Νάκης Θεοχαρίδης
  7. Λεόντιος Καλλένος
  8. Αίγλη Καμμίτση
  9. Κωνσταντίνος Λόρδος
  10. Ανδρέας Μυλόρδος
  11. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους
  12. Άντρη Πελαγία
  13. Χρήστος Πουργουρίδης
  14. Ανδρέας Σοφοκλέους
  15. Μιχάλης Σοφοκλέους
  16. Γεώργιος Τσαππής
  17. Χρήστος Χατζηψάλτης

Τι είπε η Αννίτα σήμερα

Νωρίτερα σήμερα η Αννίτα Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ανέφερε πως δεν μπορεί κάποια μέλη του ΔΗΣΥ επειδή έκαναν άλλες επιλογές στις προεδρικές εκλογές να αποκλειστούν.

«Στο Πολιτικό Γραφείο έχουμε πάρει απόφαση ότι θα προχωρά πειθαρχική διαδικασία. Το κόμμα δεν μπορεί να εκβιάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Alphanews