Στο μεσαιωνικό κάστρο της Κ. Πάφου στελέχη της Ναυτιλιακής εταιρείας Mastermind Shipmanagment Ltd

Στελέχη της εταιρείας MastermindShipmanagmentLtd,


μιας από τις κορυφαίες και πιο δραστήριες εταιρείες στο χώρο της Εμπορικής Ναυτιλίας συνάντησε ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας στο μεσαιωνικό κάστρο της Κάτω Πάφου χθες βράδυ.

Τα στελέχη της εταιρείας που επισκέφτηκαν το νησί στα πλαίσια των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου « Ναυτιλιακή Κύπρος 2013», καλωσόρισε ο κ Βέργας . Η παρουσία σας εδώ είπε, απευθυνόμενος στους φιλοξενούμενους του, στην Πάφο την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, και στο ιστορικό και μαγευτικό χώρο του Μεσαιωνικού Κάστρου « αποτελεί για μας, ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, αφού αναμφίβολα συμβάλει στην προβολή της Πάφου στο διεθνή χώρο και την καταξίωσή της ως έναν ποιοτικό τουριστικό προορισμό. Ταυτόχρονα, παρατήρησε «η παρουσία σας στο νησί μας για τις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου «Ναυτιλιακή Κύπρος 2013»,  συμβάλει στην τόνωση της οικονομίας μας, πράγμα πολύ σημαντικό στους δύσκολους καιρούς που διέρχεται η χώρα μας».

Ο δήμαρχος Πάφου χαρακτήρισε επίσης σημαντικό το γεγονός ότι οι διακεκριμένοι επισκέπτες- όπως είπε- με την επίσκεψη τους στην Κύπρο θα έρθουν σε άμεση επαφή με τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα, θα γίνουν αυτόπτες μάρτυρες του διαχωρισμού και των συνεπειών που προκάλεσε η τουρκική εισβολή και κατοχή στην μικρή μας πατρίδα και θα κατανοήσουν καλύτερα το εθνικό μας πρόβλημα και τον δίκαιο αγώνα του λαού μας για λευτεριά και δικαίωση.      

Δεν θα καταχραστώ τον χρόνο σας είπε στο χαιρετισμό που τους απηύθυνε ο κ Βέργας, «για να σας παρουσιάσω την Πάφο, αφού είμαι βέβαιος ότι έχετε ήδη ενημερωθεί για το πλούσιο ιστορικό μας παρελθόν των 3.200 χρόνων, αλλά και το σύγχρονο δημιουργικό πρόσωπο της πόλης μας».

Ο δήμαρχος Πάφου ευχαρίστησε τα στελέχη της εταιρείας που επέλεξαν την Πάφο για να δειπνήσουν στο «ΜΙΤHOLOGICALDINNER » αλλά και τον CaptainEugenAdami (Γιουτζίν Αντάμι) στον οποίο ανήκει – όπως είπε-, η έμπνευση για την επιλογή της Πάφου και του μαγευτικού τούτου χώρου.

Είμαι βέβαιος, αγαπητέ CaptainEugen , συνέχισε « ότι η γνώση, η εμπειρία και το ένστικτο του δοκιμασμένου ναυτικού που αναμφίβολα διαθέτετε, σας έδειξε και πάλι τη σωστή πορεία»

Ευχήθηκε τέλος στην MastermindShipmanagmentLtd και τα στελέχη της κάθε επιτυχία, καλή πρόοδο, εποικοδομητική συνέχεια και ευχάριστη διαμονή στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017.

ΚΥΠΕ/ΚΠ/